Adanaspor - Manisaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 34. haftasında kendi sahasında Manisaspor’u konuk eden Adanaspor, maçtan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Ligin son haftasındaki yenilgiyle, Play-off şansını kaybeden Adanaspor’un teknik direktörü Levent Eriş, ayrılık sinyali verdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, hedeflerine ulaşamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, “Herkesten özür diliyorum. Bu önemli müsabakanın sonucunda Adanaspor’u Spor Toto Süper Lig'e çıkarmak istiyorduk. Bu hafta başkanla görüşecek, değerlendireceğiz. Adanaspor’a yapamadığmız bir şey varsa, o da süper lige çıkaramamak. Alnımızın akıyla mücadele ettik. 2 senedir kendi yağımızda aslanlar gibi kavruluyoruz. Belediye başkanının bile yardım etmediği halde, buralara kadar geldik. Ben 2 senedir verdiğim mücadelenin sonuna geldiğimi düşünüyorum. Herkes hakkını helal etsin, teşekkür ediyorum” dedi

Eriş, bir gazetecinin 'Bu bir veda mesajı mı?’ sorusuna, “Artık adını siz koyun, bilemiyorum” şeklinde yanıt verdi.

Adanasporun kalecisi Zülküf ise “Zor bir mücadele olacağını biliyorduk, ona göre hazırlandık. Rakibimizi yenip ilk 6’ya girme peşindeydik ama kısmet işte, bir şansızlık almış başını gidiyor. Artık, arkadaşlarımıza, rakiplerimize, ilk 6’ya kalanlara başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

MANİSASPOR TARAFI
Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise, maçta 1-0 geriye düştüklerinde, öne geçeceklerine inandıklarını belirtti.

Play-off biletini Adana’da aldıklarını ve bundan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Erginer, “Çaycımızdan başkanımıza kadar inancımızı kaybetmedik. Bu inancın zaferidir” diye konuştu.

Kaynak: İHA