Medical Park Antalyaspor - Orduspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Medical Park Antalyaspor, ikinci yarıda bulduğu golle sahasında ağırladığı Orduspor’u 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, zorda olsa kandıkları için mutlu olduğunu söyledi

Düşen takımlara karşı oynamanın zor olduğuna dikkati çeken Özdilek, “Bu takılara karşı oynamak iyi bir konsantrasyon gerektiriyor. Rakip 10 kişi kalmasına rağmen iyi mücadele etti. İstediğimiz ritmi yakalayamadık. Orduspor’u tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Çok arzulu oynayamadım ama kazanmak güzeldi. Önümüzdeki maçı da kazanıp ligi 50 puanla ligi bitirmek istiyoruz. Kazanmak çok önemliydi. Zorda olsa oyuncularım kazanmayı bildiler. Hepsini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Sezon başından beri her oyuncuya forma şansı verdiğini kaydeden Özdilek, “Son 4 haftada herkesin performansına bakıyorum. Bakıldığı zaman 34 haftada her oyuncu bu formayı giydi. Bulunduğumuz konumdan memnunuz. Mücadelemizi son dakikaya kadar koruyacağız. Futbol adına bugün kazanmak güzeldi” açıklamasında bulundu.

Kırmızı-beyazlı futbolcu Tita, ligden düşen bir takıma karşı daha etkili oynamaları gerektiğini belirterek, “Daha etkili oynamamız gerekiyordu. İyi bir futbol sergileyemedik. Yine de galip geldiğimiz için mutluyuz. Önümüzdeki haftada galip gelip ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz” dedi.

Tita, transferi ile ilgili olarak ise, “Lig bitsini menajerin aracılığıyla kulübümle görüşeceğim. Antalyaspor’da mutluyum ve burada kalmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Ömer de, Orduspor’u tebrik ederek, “Kazandığımız 3 puanı taraftarımıza ve annelere hediye ediyoruz. Haftaya da kazanıp ligi 50 puanla bitirmek istiyoruz. Gol sevincimi taraftara mesaj olsun diye hocamızla kutladım” ifadelerini kullandı.

ORDUSPOR CEPHESİ
Orduspor Teknik Direktörü Cevat Güler ise, Spor Toto Süper Lig’de sondan bir önceki maçlarını oynadıklarını belirterek, “Sahada doğru oynamaya çalıştık. İyi şeyler yapmaya çalıştık. Maçta pozisyon olarak ‘Evet’ gol olarak ‘Hayır’. Orduspor PTT 1. Lig’de mücadelesine devam edecektir. Güçlü bir şekilde süper lige geri dönecektir” dedi.

Ordusporlu futbolcu Murat Torun da, 10 kişi kalmalarına rağmen iyi oynadıklarını belirterek, son maçımızda galip gelerek gelecek sene yeniden süper lige dönmek istediklerini söyledi.

Ordusporlu futbolcu Yasin de, mağlup oldukları için üzgün olduklarını ifade ederek, yeniden süper lige dönmek istediklerini kaydetti.

Kaynak: İHA