Kulüp Basın Sözcüsü Eren Açıklaması

Bursaspor Kulübü'nün basın sözcüsü Selçuk Eren, "Merhum başkanımız İbrahim Yazıcı'nın hedefi olan Avrupa kupalarına katılmayı garantilediğimiz için mutluyuz" dedi.

Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kasımpaşaspor'un sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilmesinin ardından bitime 2 hafta kala Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini anımsatarak, bundan sonraki süreçte daha yukarıyı hedefleyeceklerini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren İbrahim Yazıcı'nın hiçbir zaman elde edilen başarıyı beğenmediğini, hep daha iyisini istediğini dile getiren Eren, "Merhum başkanımız İbrahim Yazıcı'nın hedefi olan Avrupa kupalarına katılmayı garantilediğimiz için mutluyuz. Bundan sonraki hedefimiz daha üst sıralar. Gelecek yılla ilgili de hem Avrupa'da hem Süper Lig'de başarılı olmak. Bu başkanımızın bize bıraktığı en önemli miras."

-Batalla'nın durumu-

Kulüp Basın Sözcüsü Eren, Bursaspor'un yıldızı Pablo Martin Batalla'nın sözleşmesinin çok önce uzatıldığını ifade etti.

Batalla ile İbrahim Yazıcı'nın bizzat kendisinin ilgilendiğini anlatan Eren, "Başkanımız, 2 Mayıs'ta Batalla'nın sözleşmesini uzatmıştı ama bunu açıklamayacak kadar da mütevaziydi. Batalla'nın sözleşmesini uzatmak onun Bursaspor'a son büyük armağanıydı. Yapacağı çok önemli şeyler daha vardı. Bizler, Bursaspor'u onun belirlediği hedeflere ulaştırmak için bundan sonra daha çok çalışacağız" diye konuştu.

Muhabir: Vedat Yücebaş

Yayıncı: Mürsel Çetin

Kaynak: AA