Futbol Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 3-0 yenerek BJK İnönü Stadı'na galibiyetle veda etti.

49. dakikada Olcay'ın ceza sahası çizgisine yakın bir noktadan vurduğu meşin yuvarlak, altıpasın içindeki Mustafa'nın önüne geldi. Mustafa'nın dönerek sert vurduğu top, savunmadan döndü. Savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topa bir kez daha vurma imkanı bulan siyah-beyazlı futbolcu, topu az farkla auta attı.

54. dakikada Olcay'ın pasıyla topla buluşan Holosko, ceza alanına girdiği anda yerden sert vurdu ancak kaleci Ferhat meşin yuvarlağı kornere çeldi.

65. dakikada Necip'in pasıyla topla buluşan Oğuzhan'ın ceza alanı içinden şutunda, kaleci meşin yuvarlağa ayak koydu. Savunma daha sonra topu kornere attı.

68. dakikada sağ kanatta topla buluşan Holosko'nun, kalecinin öne çıktığını gördüğü anda kaleye gönderdiği meşin yuvarlak yandan auta gitti.

73. dakikada Beşiktaş güzel bir organizasyonla farkı 3'e çıkardı. Mustafa ve Olcay'ın paslaşmasında ceza alanında son olarak meşin yuvarlağı Holosko aldı. Bu oyuncu yerden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 3-0.

89. dakikada kullanılan korner atışı sonrasında sol çaprazda topla buluşan Oğuzhan'ın sert şutunda, top az farkla yandan auta gitti.

90+1. dakikada bu kez Hilbert sağ çaprazdan sert vurdu ancak meşin yuvarlak yine az farkla auta çıktı.

Beşiktaş, BJK İnönü Stadı'ndaki son karşılaşmasında Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti.

Muhabir: Ercan Doğan / Mehmet Fatih Duman / Buğra Ersavaş

Yayıncı: Tolga Özgenç

Kaynak: AA