Ligde İddiası Kalmayan Başkent Temsilcisi, İnönü'den 3 Puanla Ayrılmayı Hedefliyor

Spor Toto Süper Lig'de iddiası bulunmayan Gençlerbirliği, 33. hafta maçında yarın deplasmanda Beşiktaş'ı yenerek prestij kazanmak istiyor.

Küme düşme tehlikesi yaşamayan ve Avrupa kupalarına katılma şansı bulunmayan başkent temsilcisi, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'ı da mağlup etmeyi hedefliyor.

Haftaya 44 puanla 7'nci sırada giren kırmızı-siyahlılar, ayrıca önümüzdeki sezon takımın başında yer almayacak teknik direktör Fuat Çapa'ya Beşiktaş deplasmanında üç puan hediye etmeyi arzuluyor.

Gençlerbirliği, Beşiktaş ile sezonun ilk yarısında Ankara'da 1-1 berabere kaldı.

İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı, Barış Şimşek yönetecek.

-6 eksik-

Gençlerbirliği'nde, Beşiktaş maçı öncesi eksik futbolcuların çokluğu teknik ekibin canını sıkıyor.

Başkent ekibi, İstanbul'a 6 futbolcusundan yoksun gidecek. Kırmızı-siyahlılarda, sakatlıkları bulunan Serkan, Tomic, Kulusic, kaleci Ramazan ve Hurşut ile sarı kart cezalısı Özgür, Beşiktaş deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak.

Gençlerbirliği'nde, Beşiktaş karşılaşması öncesi 3 futbolcu da sarı kart sınırında bulunuyor. Zec, Azofeifa ve Aykut, sarı kart görmesi durumunda ligin son haftasında Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek.

-Fenerbahçe ve Galatasaray'ı yendi-

Gençlerbirliği, bu sezon üç büyüklerden Galatasaray ve Fenerbahçe'yi mağlup etmeyi başardı.

Kırmızı-siyahlılar, sarı-kırmızılıları 25. hafta maçında Türk Telekom Arena'da 1-0'lık skorla geçerken, 30. hafta mücadelesinde de Fenerbahçe'ye Ankara'da 2-0'lık sonuçla üstünlük kurdu.

Muhabir: Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Selçuk Aval

Kaynak: AA