Çorlulu Fenerbahçeliler Amsterdam Yolunda

Çorlu Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında Portekiz'in Benfica takımı ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'ye destek vermek üzere bu ülkeye gitti.

UEFA Avrupa Ligi finalinin oynanacağı Amsterdam kenti öncesinde Fenerbahçe'nin son durağı olan Portekiz'de sarı - lacivertli takıma destek vermek isteyen taraftarlar, Türkiye'nin ve Avrupa'nın dört bir yanından bu ülkeye giderken, Çorlu'da bulunan Fenerbahçeliler de bu ülkeye gitti.

Çorlu Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyelerinden oluşan bir grup, İstanbul'dan, Portekiz 'e uçtu. Bu yolun Portekiz değil, Amsterdam yolu olduğunun altını çizen Fenerbahçeliler, finale olan inançlarını dile getirdiler.

Kafilede yer alan Çorlu Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Altay ise: “Çorlu Fenerbahçeliler Derneği olarak her şartta ve her platformda Fenerbahçe'mizi desteklemeye devam ediyoruz. Deplasmandaki Benfica maçını da kazanıp tüm Fenerbahçeliler ve ülkemize haklı bir gurur yaşatacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA