Tuğla-Kardeşköy Maçı Dostça Geçti

Aydın 2. Amatör Küme U-19 4. grup takımlarından Tuğlaspor Altyapı Sorumlusu İbrahim Aybilek, “Grubumuzda şampiyonluğu kim hak ediyorsa o şampiyon olsun” dedi.

Aybilek geçtiğimiz hafta sonu oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Kardeşköypor karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamada, şampiyonluk yolunda hiç beklenmedik bir puan kaybı yaşadıklarını belirterek, “ Karşılaşmanın hakkı beraberlik değildi. 90 dakika boyunca tek kale top oynadık ancak direk ve kaleciyi geçemedik. Sonucunda kendi kalemize attığımız golle maçı 1-1 berabere tamamladık. Yaşadığımız bu puan kaybı bize ders oldu. Umarım bu tür şanssızlık bir daha yaşamayız” dedi.

Karşılaşmada özellikle Kardeşköyspor takım kaptanını maç sonundaki centilmenlik hareketinden dolayı tebrik ettiğini bildiren Aybilek, “Maç öncesi ve sonrasında güzelliklerin ve olumlu hareketlerin yaşanmasına vesile olan başta Bülent hocama ve takım kaptanına tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Grubumuzda şampiyonluğu kim hak ediyorsa o takım şampiyon olsun” şeklinde konuştu.

“İNCİRLİOVA’YI YARIŞTAN UZAKLAŞTIRACAĞIZ” Aybilek, bu hafta sonu Koçarlı Stadı’nda oynanacak olan İncirliova Belediyespor maçının kendileri için erken final olduğunu belirterek, “ Tek hedefimiz Kardeşköyspor maçında yaşadığımız puan kaybını bir daha yaşamamak. Öğrencilerim bunun farkında ve çalışmalarımızı ciddi şekilde sürdürüyoruz. İncirliova Belediyespor’u şampiyonluk yarışından uzaklaştırmak ve şampiyonluk yarışında biz de varız demek istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum” dedi.

Kaynak: İHA