Tarsus Belediyesi Başantrenörü Orak Açıklaması

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off mücadelesinde Kayseri KASKİ'ye 82-86 yenilerek elenen Tarsus Belediyesi'nin başantrenörü Olcay Orak, karşılaşmanın ilk yarısında 2. yarıdaki performansı gösteremediklerini söyledi.

Orak, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maç boyunca sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

Maçın ilk yarısında hatalar yaptıklarını ifade eden Orak, "Bu hatalara rağmen karşılaşmanın 2. yarısında iyi bir oyun çıkardık ama ne yazık ki yenildik. Kayseri KASKİ'yi tebrik ediyorum. İkinci yarıdaki performansı ilk yarıda gösteremedik. Bunu başarsak, günün galibi biz olurduk" diye konuştu.

Basketbolculardan Seda Tabakçı ise elenmeleri nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını, Her Şeye Rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerine inandığını kaydetti.

-Kayseri cephesi-

Kayseri KASKİ Başantrenörü Ayhan Avcı ise maçın zorlu geçeceğini tahmin ettiklerini ve buna göre de hazırlandıklarını dile getirdi.

"Çok iyi oynadık" demenin yanlış olacağını ifade eden Avcı, "Ama kazanmasını bildik. Tarsus Belediyesi özellikle 2. yarıda oyuna çok asıldı. Fakat salondan biz galip ayrıldık. Hedeflerimizden birine daha ulaştık. Bunun için mutluyuz. Fenerbahçe ile eşleştik. Önümüzdeki süreçte de elimizden geleni yapacağız" dedi.

Basketbolculardan Ayşegül Günay da turu geçtikleri için sevinçli olduklarını ve başarılarını sürdürmek istediklerini kaydetti.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar / Musa Samur

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA