Potanın Sultanları Ege Şampiyonu

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Genç Kızlar Bölge şampiyonasında geçen sene olduğu gibi Turgutlu Belediyespor Genç Kız Basketbol takımı namağluğ olarak Ege Bölge Şampiyonu oldu.

Denizli’de oynanan karşılaşmalarda Turgutlu Belediyespor Genç Kız Basketbol takımı şampiyonada Ispart Yıldız Spor’u 100-43, Afyon Çimentspor’u 74-30, Denizli Belediyespor’u 83-31 ve Alanya Belediyespor’u 66-52’lik farklı skorlarla mağlup etti.

Turgutlu Belediyespor Genç Kız Basketbol Takımı Ege Bölge Şampiyonu olarak 24-28 Nisan tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenecek olan Anadolu Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Turgutlu Belediyespor Basketbol takımları Başantrenörü Taylan Yerlikaya : “ Biz kızlarımıza çok güveniyorduk, onlarda bu güveni boşa çıkarmayarak sahada ellerinden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koydular. Maddi ve manevi her türlü desteğini bizden esirgemeyen Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ve Turgutlu Belediyespor yöneticileri teşekkür ederim. Anadolu şampiyonasında da iyi sonuçlar elde edip Turgutlu’nun adını en iyi şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA