Kızılcabölükspor Başkanı Duran'dan Açıklama

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Kızılcabölükspor'un Başkanı Osman Duran, Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile oynadıkları karşılaşmada yaşanan olumsuzlukları kınadığını bildirdi.

Duran, yaptığı yazılı açıklamada, grup lideri olan Kızılcabölükspor'un 7 Nisan Pazar günü deplasmanda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile oynadıkları karşılaşma öncesinde rakip takımın taraftarlarının tacizine uğradıklarını belirtti.

Takımın, ısınmak üzere sahada bulunduğu sırada şiddet olaylarının yaşandığını ifade eden Duran, şunları kaydetti:

"Bodrumspor kalecisi, kaleci antrenörü ve giriş kartı olmayan 3-4 kişi ve yöneticiler saldırıya geçtiler. Hem küfür ettiler hem de tekme tokat saldırdılar. Futbolcularımızın çoğu darbe aldı, özellikle kaptanımız Cem aldığı darbelerle yere düştü. Emniyet güçleri saha içindeki bu olaylara müdahale etmedi. Soyunma odasına sığındık. Sahaya ısınmak için ikinci çıkışımızda saha içinde polislerden oluşan emniyet zinciri içinde ısınmak zorunda kaldık. Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı ve yönetimi, futbolcuları, antrenörleri ve taraftarları amatör Türk futbolunu katletmişlerdir, esefle kınıyorum. Sahada olaylara şahit olan Muğla protokolü, yarım saat geç başlayan maç öncesinde ve sonrasında yanımıza gelmeyi bırakın telefonla arama nezaketinde bile bulunmamışlardır. Bu duyarsızlık bize değil Türk futboluna gösterilmiştir."

Bölgesel Amatör Lig 7'inci grup lideri Kızılcabölükspor, pazar günü deplasmanda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile karşılaşmış, üç kırmızı kartın gösterildiği maç 0-0 sona ermişti.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Zeynep Hoşgörür

Yayıncı: Mehmet Güldaş

Kaynak: AA