Aslanlar gibi veda...G.Saray 3-2 R.Madrid

Tur için mucize lazımdı, bir de üzerine Real Madrid golle maça başladı.. Buna rağmen Fatih Terim'in Aslanları savaştı, tüm Türkiye'yi umutlandırdı.. Sonuç yarı final için yeterli olmadı ancak Galatasaray alkışı aldı..

MAÇIN GENİŞ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 3-0'ın rövanşında İspanyol devi Real Madrid'i 3-2 ile geçse de Devler Ligi'ne veda etti.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında Galatasaray, 3-0'ın rövanşında Real Madrid'i konuk etti. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleyi temsilcimiz 3-2'lik skorla kazansa da yarı finale adını yazdıran taraf Real Madrid oldu.

Karşılaşmada Real Madrid'in golünü 7 ve 89. dakikalarda Cristiano Ronaldo kaydederken; Galatasaray'ın golleri 58. dakikada Eboue, 71. dakikada Drogba ve 73. dakikada Sneijder kaydetti. Real Madrid'de Arbeloa, 89. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray, Devler Ligi'ne veda ederken; Real Madrid adını yarı finale yazdırdı.


YİNE ERKEN GOL!

Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleye hızlı başlayan taraf temsilcimiz Galatasaray oldu. Karşılaşmanın ilk 5 dakikasında oyunun kontrolünü elinde tutan sarı-kırmızılı ekip, Real Madrid kalesinde pozisyon üretemezsek; ilk maçtakine benzer biçimde erken gelen Real Madrid golü karşılaşmanın gidişatını değiştirdi.

Arena'da dakikalar 7'yi gösterirken, Real Madrid kendisine yarı final kapılarını ardına kadar açan golü Cristiano Ronaldo ile buldu. Son çizgide topu kale önğne doğru ortalayan Higuain'in pasına hareketlenen Cristiano Ronaldo, ön direkte düzgün bir vuruşla kaleci Muslera'yı mağlup etti ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Real Madrid erken gelen golün ardından oyunun kontrolünü elinde tutan taraf olurken; ilk yarı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

EBOUE'NİN FÜZESİ DENGE GETİRDİ!


Karşılaşmanın ikinci yarısına Hamit Altıntop-Amrabat değişikliğiyle başlayan Galatasaray, kurduğu baskının karşılığını 57. dakikada Eboue'nin ayağından bulduğu golle aldı.

Sol kanattan ceza alanına giren Sneijder'in ters tarafa çıkardığı topa kimse dokunamazken; ceza alanı dışından gelen Eboue'nin sert vuruşu çataldan ağlarla buluştu: 1-1

SNEIJDER ZORU BAŞARDI!

Eboue'nin Real Madrid ağlarıyla buluşan füzesinden sadece 3 dakika sonra, Galatasaray Sneijder'le net bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

Real Madrid savunmasının büyük hatasında altı pasta topla buluşan Hollandalı futbolcu, bomboş pozisyonda çok kötü bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu.

GALATASARAY ÖNE GEÇTİ!


1-1'in ardından oyunun kontrolünü eline alan Galatasaray, 71. dakikada Sneijder'in attığı golle öne geçmeyi başardı.

Sabri'nin ara pasıyla ceza yayı üzerinde buluşan yıldız futbolcu, Varane'yi şık bir çalımla geçerek kaleci Diego Lopez ile karşı karşı kaldı. Kalecinin solundan düzgün bir vuruş yapan yıldız futbolcu, Galatasaray'ı 2-1 öne geçirdi.

DROGBA ARENA'YI AYAĞA KALDIRDI!


Sneijder'in golünün ardından Real Madrid kalesini adeta kuşatan ve üst üste akınlar yapan Galatasaray, çok geçmeden üçüncü golü de bulmayı başardı.

Dakikalar 73'ü gösterirken, sağ taraftan ceza alanına giren Amrabat yerden sert bir orta yaptı. Amrabat'ın ortasını nefis bir topuk vuruşuyla tamamlayan Drogba, topu uzak direk dibinden ağlarla buluşturarak farkı 2'ye çıkardı.

90+2. dakikada skoru belirleyen gol ise Cristiano Ronaldo'dan geldi. Ceza alanı ön çizgisinde topla buluşan Portekizli düzgün bir vuruşla farkı 1'e indirdi.

Karşılaşmanın kalan bölümünde arzulu oyununu sürdüren Galatasaray, Real Madrid kalesine yüklense de, ihtiyacı olan iki golü bulamadı ve karşılaşma temsilcimizin 3-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonuçla birlikte Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.