Golü attı şortu çıkardı

İtalya Serie A'da 31. hafta mücadelesinde lider Juventus, sahasında Pescara'yı 2-1 mağlup etti. Adım adım şampiyonluğa giden Juventus'un galibiyetinden çok maça Mirko Vucinic yaptığı gol sevinci damgasını vurdu.

İtalya Serie A'da lider Juventus, Arena Stadı'nda Pescara'yı konuk etti.

İlk yarısı 0-0 biten mücadelenin 2. yarısında Juventus 72. dakikada penaltı kazandı. Penaltıyı yaptıran isim Giuseppe Rizzo, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Mirko Vucinic, penaltı atışını gole çevirdi ve Juventus'u 1-0 öne geçirdi.

Penaltıyı gole çeviren Mirko Vucinic ise sevincini oldukça abartı. 29 yaşındaki futbolcu, sevinci sırasında şortunu çıkardı ve yine ilginç bir kutlama yaptı.

Şortunu sallayarak sevinç gösterisi yapan Vucinic daha sorna karşılaşmanın hakemi Sebastiano Peruzzo tarafından sarı kartla cezalandırıldı.


Juventus'ta aynı sevinci daha önce de yapan Vucinic, Roma'da forma giydiği dönemlerde de benzer hareketleriyle İtalyan futbolseverlerin akıllarında yer etti.

Karşılaşmanın 78'de Vucinic bir kez daha sahneye çıktı ve farkı 2'ye çıkardı. Bu golden 5 dakika sonra Emmanuel Cascione, Pescara'nın golünü atan isim oldu ve farkı tekrar bire indirdi: 2-1.

Geriye kalan dakikalarda gol olmadı ve Juventus, Pescara'yı evinde 2-1 mağlup etti.