Fatih Terim kaç maç ceza alacak?

Tahkim Kurulu Eski Başkanı Türker Arslan, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e verilecek ceza hakkında konuştu.

Galatasaray ile Mersin İdman Yurdu arasında oynanan olaylı maç hafta sonunun en çok konuşulan olayları arasına girdi. Fatih Terim ve 2 yardımcısının tribüne gönderildiği maçta Fatih Terim 'in maç sonrası yaptığı açıklama ise bomba etkisi yarattı.

'ERTELENEN CEZALAR EKLENİR '
İşte Fatih Terim 'in olay açıklamaları ve saha içindeki hareketleri nedeniyle alabileceği ceza Habertürk ekranlarında masaya yatırıldı. Tahkim Kurulu Eski Başkanı Türker Arslan, Fatih Terim 'e verilecek cezanın ne kadar olacağını açıkladı. Fatih Terim 'in ertelenen 2 maç cezasını da hatırlatan Arslan, aynı suçların işlenmesi durumunda ertelenen cezaların gündeme geldiğini belirterek 'Fatih Terim eğer hakaretten ceza alacaksa ertelenen cezalar da verilecek cezaya eklenir. Tam bir rakam vereme ama hakaretin cezası 3 maçtan 7 maça kadardır. Ona göre bir ceza verilir. ' dedi.

'İDDİALAR DİĞER HAFTALARI TEHLİKEYE ATAR '
Gazete Habertürk Spor Yayın Koordinatörü Halil Özer ise konuyla ilgili olarak afrklı bir yaklaşımda bulundu. Yaşananların Galatasaray tarafından açıklanmasının gerektiğini savunan Özel, 'Bunları bir yerde kapalı olarak bırakamazsınız ' şeklinde konuştu. İddiaların diğer haftaları da tehlikeye sokacağını savunan Özer, 'İddiaları ortaya atıp kenara çekilmek olmaz. Bunların en kısa zamanda Galatasaray tarafından açıklanması gerekir ' ifadelerini kullandı.