Bursaspor Taraftarı Büyük Sevinç Yaşadı

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Bursaspor, kendi sahasında Beşiktaş’ı 3-0’lık net bir skorla yenince ev sahibi takım taraftarları maç sonrası büyük sevinç yaşadı.

Bursasporlu taraftarlar, "Şampiyonluk istemiyoruz, bize bu yeter." diye konuştu.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Bursaspor taraftarları Atatürk Stadı önünde büyük sevinç yaşadı. Bazı taraftar grupları Altıparmak Caddesi’nden slogan atarak yürürken bazı taraftarlar da stat önünde büyük coşku yaşadı. Kimi taraftar manilerle Beşiktaş galibiyetini kutlarken kimi taraftarlar da tezahürat yaparak galibiyetin tadını çıkarttı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aldığı geniş güvenlik tedbirleri arasında sevinç yaşayan Bursasporlu taraftarlar, “Tarihin en büyük olayını yaşıyoruz, Beşiktaş’ı yendik, bizim şampiyonluğumuz buydu, başka bir şey istemiyoruz.” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ DOPİNG KONTROLÜ SEBEBİYLE GEÇ ÇIKTI

Maçın ardından Bursasporlu taraftarlar büyük sevinç yaşarken Beşiktaş kafilesi ise Hilbert’e yapılan doping kontrolü sebebiyle stadyumdan gecikmeli olarak çıktı. Yeşil - beyazlı taraftarların stadı tamamen boşaltmasının ardından güvenlik güçleri Beşiktaş kafilesini beklemeye başladı.

Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüs, maçın bitiminden 1 saat 10 dakika sonra hareket etti.