Tolunay Kafkas: Maça Beklemediğimiz Bir Oyunla Başladık

Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Akhisar Belediyespor’a 1-0 yenilen Trabzonspor’da Teknik Direktör Tolunay Kafkas, beklemedikleri bir oyunla maça başladıklarını ve sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Kafkas, “90 dakikaya baktığımız zaman çok beklemediğimiz, her iki takımında ortaya bir şey koymadığı ve Gol atanın maçı kazanacağı bir görüntü vardı. Ben kendimizle ilgili problemlerimiz olduğu için her maçın çok zor olacağını söylüyorum. İçeride oynayacağımız Orduspor maçı bizim için artık çok daha önem kazandı.” dedi.

İçeride oynayacakları maçları mutlaka kazanmaları gerektiğinin altını çizen genç hoca, “Umarım bu zor günleri unuttururuz. Bugün de gördüğümüz gibi dışarıda puan almakta zorlanıyoruz. Artık puan kaybına tahammülümüz yok.” diye konuştu.

Çok önemli bir maçı kaybettiklerini dile getiren Trabzonsporlu Adrian Mierzejewski, "Bu maçı kazansaydık öz güvenimizi daha da fazla artacaktı. Bu mağlubiyetten sonra cuma günü oynayacağımız Orduspor maçı daha da önemli hale geldi. Bu maçı mutlaka kazanmalıyız.” dedi.

Trabzonsporlu Marek Cech de şunları söyledi: “Gol pozisyonu üretmedik. Akhisar bulduğu bir iki pozisyonu gole çevirdi. Akhisar ve Orduspor maçından galibiyet ile ayrıldığımız takdirde 5. sıraya çıkabilme şansımız vardı. Artık bunu kaybettik. Orduspor maçından mutlak galibiyet almamız gerekiyor.”