Hasan Ali: Kalan Maçları Kazanıp Galatasaray'ın Kaybetmesini Bekleyeceğiz

Fenerbahçe'nin tecrübeli defans oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, deplasmanda kazandıkları Orduspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Başarılı futbolcu zorlu deplasmanda kazandıkları için mutlu olduğunu, kalan 6 maçı da kazanıp şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın kaybetmesini beklediklerini söyledi.

Hasan Ali, "Lazio maçından sonra zor bir deplasmana geldik. Avrupa'dan lige dönüşler biraz zor oluyor. Maça da biraz kötü başladık. Orduspor'un ilk on beş dakikada net pozisyonları vardı ama kalecimiz Volkan bizi ayakta tuttu kritik kurtarışlarıyla. Yarım saat sonra oyuna daha iyi girebildik. Salih'le de öne geçtik. Ondan sonra da ayağa pas yapmaya çalıştık. İkinci yarıda da güzel bir golle 2 - 0 öne geçtik, pas yaparak da oyunu bitirdik. Çok zor bir deplasmandı ve Galatasaray'da kazandığı için önemliydi bizim için. Biz de burada üç puan aldık. Daha öncede söylemiştim bizim elimizde değil Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz. 6 hafta kaldı, biz her maçımızı kazanıp Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz." diye konuştu.

Orduspor maçında fileleri iki kez havalandıran ve takımını galibiyete taşıyan Salih Uçan'a övgüler yağdıran deneyimli futbolcu, "Salih zaten çok yetenekli bir futbolcu ve her geçen gün daha da iyi oynuyor. Bugün de çok güzel iki gol attı ve bizim buradan mutlu bir şekilde ayrılmamızı sağladı." şeklinde konuştu.

Hafta içi oynayacakları Lazio maçına da değinen Hasan Ali, "Lazio Avrupa'nın iyi takımlarından ama biz de iyi bir takımız ve bunu ilk maçta gösterdik. İnşallah hafta içi bu zor deplasmanda gol yemezsek hiç bir sıkıntı olmayacak. Korkmamızı gerek yok biz iyi bir takımız. Hem tur atlamak için hem kupayı almak için yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.