Bekir: Gergin Günler Yaşıyoruz, Galip Geldiğimiz İçin Mutluyuz

Fenerbahçe’nin savunma oyuncusu Bekir İrtegün, ülke sporu olarak gergin günler yaşadıklarını belirterek, “Böyle gergin bir ortamda zor bir deplasmanda galip geldiğimiz için mutluyuz.” dedi.

Orduspor’u 2 – 0 yenen Fenerbahçe’de Bekir İrtegün ve Salih Uçan, maçın ardından basın toplantısına katıldı.

Ülke sporu olarak çok gergin günlerden geçtiklerini dile getiren Bekir, “Böyle gergin bir ortamda zor bir deplasmanda galip geldiğimiz için mutluyuz. Çok zor bir maçtı Ordu çok istekli ve arzulu başladı.

Caner, bireysel çabasıyla inanılmaz bir asist yaptı. Salih çok güzel bir vuruşla gol yapınca rahatladık.” şeklinde konuştu.

İkinci yarıda takımın oyuna ağırlığını koyduğunu kaydeden Bekir, “Zor bir deplasmanda galip ayrıldık. Puan farkını kapatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sonuna kadar mücadele edip galip gelerek puan farkını kapatmaya çalışacağız. Bu maçı geride bırakıp UEFA Ligi’nde konsantre olacağız. Orada da Hem Fenerbahçe hem ülkemize güzellikler yaşatmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Galibiyeti getiren Salih’in güzel bir şans yakaladığını dile getiren Bekir, “Her yetenekli futbolcunun yakalayamayacağı şansı yakaladı. Salih bazı şeylerin farkında. Genç futbolcuların ivme yakalaması bazı özelliklerinin de olması gerekiyor. Büyük takımda oynamanın yeteneğin yanında başka özelliklerinin de olması gerekiyor. Salih de bunlar var.” ifadelerini kullandı.SALİH UÇAN: İKİNCİ YARI OYUNA AĞIRLIĞIMIZI KOYDUKSalih Uçan da zor maç olacağını bildiklerini aktararak, şöyle konuştu: “Beklediğimiz gibi de oldu. Orduspor’un çok baskı olduğu dakikalardan kurtulduk. Daha sonra Oyuna ağırlığımızı koyduk. Golü bulduktan sonra daha rahatladık. Artık bu maçı unutup önümüzdeki Lazio maçına konsantre olmak zorundayız. Yoğun maç trafiğinde yorgunluk yapıyor ama gerçekten çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum.” Gösterdiği performansla ilgili de konuşan Salih, “Yaşım genç olduğundan dolayı Türkiye futbolunda da genç futbolcu çıkmadığı için fazla oynayabileceğimi beklemiyordum. Ama çalışmaya devam ediyorum. Hocam verdiği süreyi ve şansı iyi kullandım. Maçlar oynadıkça goller geldi, açıldım ve takıma alıştım. Oynadıkça daha da açılacağımı düşünüyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.