Yılmaz Vural: Bize resmen tecavüz ettiler

Kayserispor Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında kendi sahasında Sanica Boru Elazığspor’u 4-1 mağlup etti. Elazığspor teknik direktörü Yılmaz Vural, 4-1 kaybettikleri Kayserispor maçı sonrası "Bize resmen tecavüz ettiler'' dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor, konuk ettiği ve 32. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele ettiği maçta Sanica Boru Elazığspor'u 4 - 1 mağlup etti. Kayserispor'a 3 puanı getiren golleri Bobo, Bilica kendi kalesine ve Mouche (2) kaydetti.

47. dakikada gelişen Kayserispor atağında ceza sahasına giren Mouche düzgün bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 3 - 1.56. dakikada Mouche kendi sahasından aldığı topla rakip takım ceza sahasına gitti. Vuruşunda ise defansa çarpan top az farkla dışarı gitti.

68. dakikada Nunez ile duvar pası yapan Mouche topla buluştuktan sonra ceza sahasına girdi ve aşırtma vuruş yaptı. Yan direğe çarpan top defanstan Bilica'nın müdahalesine rağmen ağlara gitti: 4 - 1. Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca mücadeleyi Kayserispor 4 - 1 kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.

DAHA UMUTLU ÇALIŞACAĞIZ

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, kaliteli bir takım olduklarını ispatlayan bir karşılaşma çıkardıklarını belirterek, “Oyuna iyi başladık ve devamı geldi. Bu takımın mücadele etme isteği nasıl kaliteli takım olduğumuzu gösteriyor. İlk kez oynayan oyuncularımız vardı. Bizim için çok önemli üç puandı aldık ve mutluyuz. Bundan sonra üst sıralar için daha da umutlu bir şekilde çalışacağız” dedi.

Kayserisporlu futbolcu Okay ise, çok iyi bir oyun çıkardıklarını ifade ederek, “Galibiyeti kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Salih 'e armağan ediyorum” diye konuştu.

Kayserisporlu Yener ise, haksız bir penaltı verildiğini savunarak, “Galibiyetimizi tüm Kayserispor taraftarlarına armağan ediyorum ” ifadelerini kullandı.

BİZE RESMEN TECAVÜZ ETTİLER

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise, 'Tabiri caizse Kayserispor bize tecavüz etti. Futbolcularım çok üzgün. Kolay goller yedik karşılık verdik ama yeterli olmadı ' ifadelerini kullandı.

Sanica Boru Elazığsporlu oyuncu Serdar Gürler de, “10 kişilik bir takıma böyle oynamak bize yakışmadı” diyerek, “Bizim bugünler puana çok ihtiyacımız var. Pazartesi günü tekrar antrenmanlara başlayıp daha fazla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Sanica Boru Elazığsporlu oyuncu Tidiane Sane ise, “10 kişiye karşı oynadık ancak iyi bir sonuç alamadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.