Mesut Bakkal: İstanbul Bbsk'den Alınan 1 Puan Bizim İçin Önemli

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, İstanbul BBSK karşısında ortaya koydukları mücadelenin ilk yarısından memnun olmadığını belirterek, "Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanından alınan 1 puan önemli.

" dedi.

İstanbul BBSK ile 2 - 2 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mesut Bakkal, "İlk devre oyun ve skordan memnun değilim; ama ikinci devre maçı çevirecek oyunu da mücadaeleyi de gösterdik. Özellikle ilk devrenin son saniyesinde bulduğumuz penaltı golü bizi biraz daha hareketlendirdi." diyerek şöyle devam etti:"İkinci devre orta sahayı ele geçirdik. Ön taraftaki oyuncuların devreye girmesi orta sahanın da daha yakın oynaması maçı puan almamıza getirdi. Yenebilirdik de; ama rakibimizin de kaçırdığı pozisyonlar var. İkinci yarıdaki oyundan, mücadeleden ve üretkenlikten memnunum. Ama ilk devreden memnun değilim. Bu cendere içinde de özellikle deplasmanda İstanbul BBSK’den alınan 1 puan bizim için önemli bir puan."Spor Toto Süper Lig'de gelecek haftalarda Galatasaray ve İçel İdman Yurdu maçlarını kendi sahalarında oynayacaklarını hatırlatan Mesut Bakkal, "Yakaladığımız puan avantajını bu maçlarda alacağımız puanlarla daha yukarılara çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

Ligin ikinci yarısının ilk haftalarında gösterdikleri yüksek performansın düşüşe geçmesiyle ilgili bir soruya da Bakkal, "Geriye bakmanın bir anlamı yok. Bu durum içinden biran önce çıkmak istiyoruz. Bizim yerimiz burası değil." cevabını verdi.Kardemir Karabükspor'un savunma oyuncusu Yiğit de "Bizim için gerçekten önemli bir karşılaşmaydı. İstediğimiz gibi oyuna başlayamadık. İkinci yarı çok iyi mücadeleyle skoru 2 – 2 yaptık. Bundan sonra alınan her puanın değeri olduğunu düşünüyorum. Önümüzde iki önemli maç var. Bu maçları kazanıp ligi istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.Mabiala ise "Maçın ilk yarısında, birlikte oynamadığımız zaman takım olarak ne kadar kötü olduğumuzu ispatladık. İlk yarı sonunda gelen penaltı golü çok iyi oldu. Bu 2 – 2’lik sonuçtan dolayı mutluyum. Çünkü ilk yarı çok daha fazla gol yiyebilirdik. Böyle kötü futboldan sonra 2 – 2’yi yakalamak başarıdır." şeklinde konuştu.