Doğan, 'fenerbahçe Turu Geçer'

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Fenerbahçe’nin Türkiye’nin yüzakı olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe’nin İtalya’nın başarılı takımı Lazio ile oynadığı maçı Turgut Mahallesinde vatandaşlarla birlikte izleyen Başkan Doğan, Fenerbahçe’nin turu geçeceğine inandığını belirtti.

Mahallenin gençleri ile birlikte maçı izleyen Başkan Doğan’a Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ve Ak Parti İzmit İlçe Yöneticileri eşlik etti.

Başkan Doğan, Fenerbahçe’nin 2-0'lık galibiyetle tur şansını arttırdığını söyleyerek, “Türkiye olarak Galatasaray’ın olduğu gibi Fenerbahçe’nin destekçisiyiz. Ben Fenerbahçe’nin ikinci maçı da alacağına ve yarı finale çıkacağına kesin gözüyle bakıyorum. Galatasaray’da Türkiye’de oynayacağı maçı kazanarak ülkemizi sevindirecektir. Takımlarımıza yürekten inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Turgut Mahallesindeki gençlerle birlikte spor, kardeşlik ve centilmenlik konusunda sohbet eden Doğan, "Takımlarımız büyük liglerde mücadele ediyor. Onları destekleyici tezahüratlar yapmalı, marşlar söylemeliyiz. Ancak hiçbir zaman rakip takımın sporcu ve taraftarlarına, yöneticilerine yakışmayacak hakaretlerde bulunulmamalı ya da onlara şiddet gösterisinde bulunmamalıyız” diyerek centilmenliğin her şeyden önemli olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA