Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Yıldızoğlu'ndan Açıklama

Türkiye Kadılar Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinin ilk maçında İstanbul Üniversitesi BGD'yi 82-62 yenen İçel Büyükşehir Belediyesi'nin başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, istedikleri sonucu almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yıldızoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, hücumda ve defansta iyi mücadele ettiklerini belirtti.

İstanbul Üniversitesi BDG'nin çok güçlü oyunculara sahip olduğunu dile getiren Yıldızoğlu, ilk 5 dakikada istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ancak maçın diğer bölümlerine oyundaki üstünlüğü ellerinde tuttuklarını ifade etti.

Yıldızoğlu, play-off serisine galibiyetle başlamanın kendisini ve oyuncularını motive ettiğine değinerek, ''İstediğimiz sonucu almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki maçlarda seyircilerimizin de desteğini alarak kazanmaya devam edeceğimize inanıyorum'' dedi.

-İstanbul Üniversitesi BGD cephesi-

İstanbul Üniversitesi BGD Başantrenörü Hurşit Baytok ise maçın ilk 5 dakikasında etkili bir oyun sergilediklerini söyledi.

Karşılaşmanın diğer bölümlerinde ise ev sahibi takımın hücumlarını engellemeye çalıştıklarını dile getiren Baytok ''Arayı bu kadar açmayı hiç istemedik. Daha etkili bir oyun ortaya koyacağımızı düşünüyorduk ama hüsrana uğradık. Rakibimize çok fazla hücum şansı tanıdık. İçel ekibi iyi bir mücadele ortaya koyarak galip gelmesini bildi'' diye konuştu.

Muhabir: Mustafa Çiftçi / Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA