Medical Park Antalyaspor-kasımpaşa Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 28. hafta açılış maçında Medical Park Antalyaspor kendi sahasında Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 3 haftalık mağlubiyetin ardından kazanılan 3 puanın önemli olduğunu kaydetti.

Kasımpaşa maçının rakipleri ile aralarındaki farkı kapatma adına önemli olduğunu ifade eden Özdilek, “Maçtan önce söylemiştim Kasımpaşa’yı yeneceğimizi. Zaman zaman maçta stres yaşadık. 3’ü bulduk 4’ü ve 5’i bulabilirdik. Stres ve baskı oldu. Yukarılarda olma adına kazanmak önemliydi. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Haklı bir galibiyet aldık. Takım bugün kazanmayı istedi. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” dedi.

Yedikleri ikinci golle ilgili olarak hakemin önce penaltı vermesi ardında top ağlarla buluşunca gol vermesini de değerlendiren Özdilek, “Golü yedikten sonra itiraz etmenin anlamı yok. Golü yememek gerekiyor. Ben topu içeride gördüm o hoşuma gitmedi” diye yorumladı.

TARAFTAR AÇIKLAMASI

Bir gazetecinin “Futbolcuların taraftarlarla bir sorunu mu var?” şeklindeki soruya Özdilek, “Taraftar olmadan futbol olmaz. Taraftarla futbol keyif kazanır. Herkes takımını kayıtsız şartsız desteklemelidir. Futbolcularım maç başlamadan önce taraftarların yanına gitti. Maç sonunu bilmiyorum. Galibiyetin keyfi yaşanmalı. Taraftara karşı ne yönetimin ne de oyuncularımın bir tavrı olması mümkün değil” diye cevapladı.

Kırmızı-beyazlı futbolcu Emre, istedikleri bir 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Uzun zamandır kazanamamanın üzerilerinde bir baskı yarattığını dile getiren Emre, “Son dakikalarda geri çekildik. İyi mücadele ettik. Kasımpaşa iyi bir ekip ve 3 puan aldık. Üst sıralara tutunma adına önemli bir galibiyetti. Kalan haftalarda elimizden gelen en iyisini yapıp, Antalyaspor’u layık olduğu yere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Koray, karşılaşmada 2-0 öne geçtikten sonra kolay geçmesini beklediklerini ama kısa zamanda gol yediklerini söyledi.

Aradaki 2 farklı skoru koruyamadıklarını belirten Koray, “Savunma olarak maçı tutmak zorundaydık. Son dakikalarda geri çekildik. İhtiyacımızı olan 3 puanı aldık. Bundan sonraki maçlar için bir başlangıç olur bu galibiyet. Son 6 haftada seri yakalarsak ciddi anlamda ilk yarıdaki çıkışımızı, ikinci yarıda da sürdürebiliriz” ifadelerini kullandı. KASIMPAŞA CEPHESİ Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, önemli bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi. Karşılaşmada çok erken maçın 2-0 olduğunu hatırlatan Arveladze, “2-0’dan çıkmak zor geldi. İlk yarı bitmeden golle maça geri döndük. Risk alırken basit top kaybıyla 3. golü yedik. Maçı bırakmadık. 2 golü de bulduk. 3 pozisyonumuz da vardı. Kaleci iyi toplar çıkardı. Bu dönemde ligde her maç önemli. Futbol hatasız olmuyor. Son maçlar stresli olacak. Önümüzdeki maçı kazanmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Kasımpaşalı futbolcu Şahin, önemli bir maçı kaybettiklerine değinerek, önlerindeki karşılaşmayı kazanacaklarını kaydetti.

Kasımpaşalı futbolcu Fritzler ise hatalarından dolayı bir maç kaybettiklerini belirtti.

Fritzler, yaptıkları hataları düzeltmeleri durumunda ligde iyi yerde olacaklarını kaydetti.

İyi takım olduklarını söyleyen Fritzler, son dakikalara kadar 1 puan için bastırdıklarını belirterek, arık önlerindeki maça hazırlanacaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA