Kadıköy'de yine havai fişek

F.Bahçe, uyarılara rağmen dün az daha provokasyona kurban olacaktı.

Avrupa Ligi'ndeki son iki maçını seyircisiz oynayan ve paraşütlü fişek nedeniyle 1 yıl kupalardan men cezası alma riski taşıyan F.Bahçe, uyarılara rağmen dün az daha provokasyona kurban olacaktı.

KULÜP KIL PAYI KURTULDU

Avrupa'da iki maçlık aradan sonra seyircisiyle buluşan Fenerbahçe, Lazio maçında az daha 1 yıl kupalardan men cezası almayla karşı karşıya kalacaktı... Maçtan iki saat önce Yoğurtçu Parkı civarından atılan ilk paraşütlü havai fişek Şükrü Saracoğlu yakınında bulunan Dereağzı Tesisleri'nin çatısına düştü. Lazio maçı devam ederken de ikinci bir teşebbüs gerçekleşti. Yine stat dışından gönderilen paraşütlü havai fişek, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun çatısına kadar yükseldikten sonra sönerek olası bir Avrupa'dan men cezasının gerçekleşmesinden kıl payı kurtuldu.

KURUL 27 Şubat'TA AÇIKLADI

Önce BATE maçını Kadıköy'de seyircisiz oynama cezası alan sarı lacivertliler, bu karşılaşmada taraftarının stat dışından attığı havai fişekle Viktoria Plzen müsabakasını da boş tribünlere oynamak zorunda kaldı. Ayrıca UEFA Disiplin Kurulu 27 Şubat'ta aldığı kararda Fenerbahçe'nin Avrupa'da oynadığı maçlarda oluşan saha olayları sebebiyle son uyarısını yaparken iki yıl içinde herhangi küçük bir saha olayı yaşanması durumunda sarı lacivertli kulübü 1 yıllığına kupadan men edeceğini açıklamıştı.