Mourinho: Yarı Finale Çıkacağız Gibi Görünüyor

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray karşısında almış oldukları skora bakarlarsa yarı finale çıkacak gibi gözüktüklerini söyledi.

Takımının Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında kendi sahasında Galatasaray'ı 3-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Portekizli teknik adam, "Karşılaşmada Galatasaray da tehlikeli ataklar yaptı. Oyuncularım şu anda içinde bulunduğumuz seviyenin çok önemli olduğunu ve goller atmamız gerektiğini biliyordu. Başlarda oldukça alçak gönüllü bir futbol oynadık, oldukça dikkatli futbol oynadık. Higuain ve Benzema golleri atınca da daha rahat bir sonuç aldık tabii ki." dedi.

Bir gazetecinin "Fatih Terim hakemlerden konuşmak istemediğini söyledi ama penaltı tereddütü vardı" demesi üzerine Mourinho, "Bu penaltı pozisyonlarını benim o mesafeden görmem zor. Fatih kendi düşüncelerini söylüyordur." diye konuştu.

Ünlü teknik adam, Galatasaray'ın çeyrek finalin en zayıf rakibi değerlendirmeleri içinse şunları ifade etti: "Real Madrid gereken maçları kazandı. Rakibin zayıflığı güçlülüğü önemli değil." Başka bir gazetecinin "Alınan sonuç turu atladığınız anlamına gelir mi?" sorusuna ise Portekizli hoca, "Elbette iyi bir sonuç aldık ama sonuna kadar da son düdüğe kadar bir şey söylemek istemem. Futbolseverler bugünkü oyundan hoşlanmışlardır. Her tur atlayışımızda daha üzerine koyduğumuzu görüyorsunuz. Daha iyi futbol oynadığımızı görüyorsunuz. Şu andaki duruma bakarsak yarı finallere çıkacağız gibi görünüyor." diye cevap verdi .