Galatasaray taraftarları, Santiago Bernabeu'da şov yaptı...

Madrid'de gün boyu şov yapan binlerce Galatasaray taraftarı, aynı gösteriyi Real Madrid-Galatasaray maçının oynanacağı Santiago Bernabeu'da da devam ettirdi.

Stada girdikleri andan itibaren tezahüratlarla coşan binlerce Galatasaraylı, sanki deplasmanda değil de sahasında gibiydi.

Öyle ki ev sahibi Real Madridli futbolcular sahaya çıktıklarında ıslıklanıp yuhalandılar. Tribündeki Real Madridli taraftarlar da bu durumu şaşkınlıkla takip etti.

İki takım sahaya çıktığında da sarı-kırmızılı taraftarlar 'Alemin kralı geliyor ' diye tezahürat yaptı. Öte yandan meşale şov yapan sarı-kırmızılı taraftarlar, İspayolların büyük ilgisini topladı.

15 BİN KİŞİ...
Real Madrid Kulübü'nce konuk takım taraftarları için 3 bin 900 biletin ayrıldığı Santiago Bernabeu Stadı'nda yaklaşık 15 bin Galatasaray taraftarının bulunduğu görüldü. Tüm tribünlerde yer alan sarı-kırmızılı taraftarlar, Türkiye ve Galatasaray bayrakları açıp tezahüratlarla takımlarına destek verdi.
Öte yandan, İspanyol internet sitelerinde, Galatasaray taraftarının ilgisine işaret edilerek, 'Bernabeu'da Türk işgali' başlıkları atıldı.