Çarşambalı Kanocu Tenha, Türkiye’yi Temsil Edecek

Çarşamba Belediyesi Kano Sporcusu Kerim Tenha, Muğla Köyceğiz’de yapılan 1. Aday Milli Takım Seçme Yarışı’nda dereceye girerek, bir ay sonra Fransa’da yapılacak olan Uluslararası Kano Yarışları’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Türkiye Kano Federasyonu tarafından 2013 yılı faaliyet programında yer alan ve 30-31 Mart 2013 tarihlerinde Muğla/Köyceğiz Gölü’nde yapılan kano 1. aday milli takım seçme yarışına Çarşamba Belediyesi Kano Sporcuları Yıldızlarda Kerim Tenha, miniklerde Faruk Demir ve Şura Albayrak dereceye girdi. 2013 yılı Mayıs ayında Fransa’da yapılacak olan Uluslararası Kano Yarışları’nda B Milli Takım Kampına Türkiye’yi temsilen Kerim Tenha da Fransa’ya gidecek. Ayrıca Şura Albayrak, miniklerde Türkiye 1.si oldu. “ÇARŞAMBA’DA KANO SPORLARI GELİŞİYOR” Alınan başarıdan memnuniyet duyduklarını kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “2010 yılında hizmete açtığımız Su Sporları Merkezi ve Ferdi Spor Salonu meyvelerini vermeye başladı.

Muğla Köyceğiz’de yapılan 1. Aday Milli Takım Seçme Yarışı’nda dereceye girerek, bir ay sonra Fransa’da yapılacak olan Uluslararası Kano Yarışları’nda ülkemizi temsil edecek olan sporcumuz Kerim Tenha’yı destekliyoruz. Kerim Tenha’nın Fransa’dan başarılı bir sonuçla dönmesini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA