İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta geçen haftaya kadar taşıdığı zirve umutları kendi evindeki Balıkesirspor mağlubiyeti ile suya düşen İnegölspor’da artık bütün hesaplar play-off üzerine yapılıyor.

İlk 5 hedefi ile çıktığı yolda istikrarlı çizgisi ile zirvenin güçlü adayları arasına giren İnegölspor, ilk yarının son haftalarında başlayan inişli çıkışlı grafiği ile sık sık zirveye göz kırptı. Ersel Martin, Serhat Akın, Levent Kartop, Ahmet Şahin gibi yıldız isimlerin top koşturduğu takımları geride bırakarak her zaman liderlik bayrağının ucundan tutmayı başaran teknik adam Mehmet Bulut yönetimindeki bordo beyazlı ekip, az da olsa var olan umutlarını 31 hafta taşıdı. Son deplasman sınavında yakın takipçisi Yeni Malatyaspor ile berabere kalınca şampiyonluk şansını kaybeden İnegölspor, kendisi için prestij, konuk lider Balıkesirspor için ise şampiyonluk turu anlamını taşıyan müsabakada istediğini alamadı. 32. hafta randevusundan 1-0’lık galibiyetle çıkan Balıkesirspor, en yakın takipçisi olan temsilcimiz İnegölspor ile farkı 11’e çıkartarak şampiyonluğunu matematiksel olarak da garantilerken, turu da İnegöl Şehir Stadyumu'nda attı. Bordo beyazlılar ise evinde ilk yenilgiyi almanın üzüntüsünü yaşadı.

Ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğu Balıkesirspor’a kaptıran İnegölspor’da gözler, kalan iki maçtan ziyade play-off maçlarına çevrilirken, Teknik Direktör Mehmet Bulut, mevcut kadrodan en üst seviyede verim aldıklarını belirterek, “Sezon başındaki beklentilerin üzerine çıktığımızı düşünüyorum. Direkt olmadı ama play-offları garantilemiş bir takım olarak PTT 1. Lig'e çıkma umudumuz devam ediyor. Play-off maçlarında başarılı olup PTT 1. Lig'e çıkan üçüncü takım olmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA