Bodrum’da Tenis Turnuvası

Bodrum Golf Ve Tenis Kulübünün (BGTK) tesislerinde düzenlenen Bahar Turnuvası birbirinden çekişmeli maçlarla sona erdi.

BGTK’nın uluslararası düzeydeki beş toprak tenis kortunda bir hafta boyunca devam eden Bahar Turnuvası, Bodrum’da tenis heyecanı yaşattı. Yeni Başlayan Bayanlar, Yeni Başlayan Erkekler, Tek Erkekler, Tek Kadınlar, Master Erkekler, Çift Erkekler, Çift Kadınlar, Mix Çiftler olmak üzere toplam sekiz kategoride düzenlen turnuvaya yaklaşık yüz sporcu katıldı.

Bir hafta boyunca Bodruma tenis heyecanı yaşatan turnuvanın hafta sonu oynanan yarı final ve final maçları çok çekişmeli anlara sahne oldu. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BGTK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Dağlı, Tenis kortlarının arsa sahibi Mehmet Canbatan’ın dereceye giren sporculara kupalarını verdi.

BGTK Genel Müdürü Caner Tuna, golften sonra tenise de bu denli yatırım yapmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, “Bahar Turnuvamız Bodrum da tenis heyecanı yaşattı. Acıbadem Tenis Kış Ligi de Mayıs sonuna kadar devam edecek. Kortlarımızda her gün son drece çekişmeli maçlar var. Amacımız Bodrumlu çocuklara iyi bir tenis eğitimi vermek. Yaz boyunca da özel turnuvalarımız devam ederek” dedi.

Kaynak: İHA