Fenerbahçe-Lazio Maçına Doğru

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Lazio’nun teknik direktörü Vladimir Petkovic, sahada tüm gücüleriyle mücadele edeceklerini ve turu geçeceklerini söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Lazio Teknik Direktörü Vladimir Petkovic ve futbolcu Arnavut futbolcusu Lorik Cana, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en önemli takımlarından biri olduğunu belirten Vladimir Petkovic, “Fenerbahçe sahip olduğu taraftarlarıyla birlikte çok önemli bir avantaj yakalıyor. Kendi karakteristik özelliklerimizi ve gücümüzü bu maça egemen olmak için kullanacağız. Turu geçeceğimize inancımız tam” dedi.

Basın mensuplarının İstanbul’a 19 futbolcu ile gelmeleri ile ilgili soruya ise Petkovic, pazartesi günü Roma ile oynayacakları derbi maçını düşündüklerini söyledi.

Basın mensuplarının “Young Boys ve Samsunspor'un çalıştırırken Fenerbahçe karşısında gol yemediniz yarınki karşılaşmadan nasıl bir sonuç bekliyorsunuz” sorusuna ise Petkovic, “Daha önce çalıştığı takımlardan daha iyi bir ekibe sahibim. Fenerbahçe de o zamana oranla daha iyi. İsviçre'nin Young Boys takımı ile Türkiye'nin Samsunspor takımı küçük takımlardı. O takımlarla başarılı sonuçlar elde etmiştim. Şimdi ise çok daha bilinçli bir takımla buradayım. Karşımızdaki mükemmel takımı zor duruma düşürmeye çalışacağız” dedi.

Lazio futbolcusu Lorik Cana, Fenerbahçe'yi iyi tanıdığını ve güçlü bir takım olduğunu belirterek, “Türkiye'de forma giydim. Çok güçlü bir takım bizi bekliyor. Şu anda bu maça hazırız. Galatasaray'da oynamamın dışında iyi de bir taraftarıyım. Çok özel bir takımdı” dedi.

Kaynak: İHA