Özel Aydınlık Artistik Cimnastikte İl İkincisi Oldu

Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Okullar arası Artistik Cimnastik İl Birinciliği Yarışmalarında’ Özel Aydınlık Okulları Artistik Cimnastik takımı öğrencileri kategorilerinde 2 İl birinciliği, 6 İl ikinciliği, 2 İl üçüncülüğü derecesi kazanarak takım halinde İl ikincisi oldu.

Okul Sporları ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü’nün Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlemiş olduğu Okullar Arası Artistik Cimnastik İl Birinciliği Yarışmasında Özel Aydınlık Okulları Artistik cimnastik takımı öğrencileri kategorilerinde 2 İl birinciliği, 6 il ikinciliği, 2 il üçüncülüğü derecesi kazanarak büyük başarı elde etti. Küçük kızlar kategorisinde Hanife Kavlak, Aybüke Çardak, Büşra Melek Uzdu ve Selma Takmaklı’dan oluşan okul takımı il ikincisi olurken, okul öğrencilerinden Rıdvan İçi ve Oktay Demircan kendi kategorilerinde il birincisi oldu. Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hüseyin Ulusoy ve Cimnastik il temsilcisi Uğur Sakarya’dan aldılar.

Okul olarak eğitim-öğretimde olduğu gibi sportif ve sosyal etkinliklere de çok önem verdiklerini ifade eden Özel Aydınlık Okulları Müdürü Süleyman Diker, “Bu bağlamda çalışmalarımızı son derece titizlikle sürdürüyoruz. Öğrencilerimizi almış oldukları başarılı sonuçlardan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Cimnastik branşının çocukların fiziksel, sosyal ve zihinsel özelliklerini en üst düzeyde geliştirdiğini belirten Özel Aydınlık Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Kubus ise; “Derslerin yanında öğrencilerimize çeşitli spor dallarında da eğitim vererek, her alanda başarılı olmalarını hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA