Nevşehir’de “nerede Hareket Orada Bereket” Sloganıyla Spor Şenliği Düzenlendi

Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak organize edilen "Nerede Hareket Orada Bereket’’ sloganlı spor amaçlı etkinlik ve faaliyetler Nevşehir’ de Spor Kompleksi içerisinde gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Nevşehir’de spor bilincini artırmak ve halkın sportif faaliyetlere katılımını sağlamak amacıyla “Nerede Hareket Orada Bereket” sloganıyla organize ettiği Yaza Merhaba etkinliğine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli, engelli vatandaşlar, sporcular, antrenörler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikler çerçevesinde yapılan yürüyüşün ardından miniklerden oluşan karate takımı hünerlerini sergiledi.

Daha sonra vatandaşlarla sohbet eden İl Müdürü Ünlüer, “Spor Genel Müdürlüğünün organize ettiği Nerede Hareket Orada Bereket, Koşabiliyorken Koş, Gençler Tesislerimize Takılın sloganlarıyla gençlerimizi tesislerimize çağırıyoruz. Gençlere spor yaptırırken anne ve babaları da spora dahil etmeye çalışıyoruz. bu tür projelerle genç, yetenekli sporcularımızı 2016 ve 2020 olimpiyatlarına göndermek istiyoruz. Katılımın yoğun olduğu bu etkinliğe engelli sporcularımız da katıldı.

Antrenörlerimiz haftanın belirli günleri engelli kardeşlerimi tesislerimize getirerek tesislerimizden yararlanmasını sağlıyorlar. 14 antrenörümüzle tüm branşlarda faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu günkü etkinliğin amacı yaz spor okullarımızın tanıtımını yapmaktır. Okulların kapanmasıyla birlikte tüm gençleri ücretsiz olan yaz spor okullarına bekliyoruz. Baharın gelmesiyle vadi yürüyüşlerimizde başlamıştır. Tüm anne, baba ve gençlerimizi yürüyüşlerimize bekliyoruz. Duyarlı vatandaşlarımıza ve gençlerimize teşekkür ediyoruz” dedi

Kaynak: İHA