Levent Erdoğan: Pişmanım

Beşiktaş'lı yönetici Levent Erdoğan, siyah beyazlı gündemi Beyaz Tv’ye değerlendirirken gündem belirleyici açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 'a verdiği destek nedeniyle pişman olduğunu kaydeden Levent Erdoğan “Fikret Orman konusunda yaptığımın farkındayım” dedi.

Levent Erdoğan, Beyaz Tv kameralarına şu açıklamaları yaptı:

TARAFTARI KINIYORUM
Maç başlamadan önce takımını ve hocasını ıslıklayan, 2-0 galibiyete rağmen bu başarıyı sürdürmek için, maç sonrası galibiyette dahi bu takıma kötü tezahüratta bulunanları kınıyorum.

SAMET HOCA, ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKARACAK DEĞİL YA….

Zaman zaman anlamsız beyanatlar verilerek takımın motivasyonunu bozuyorlar. Ama bazı zamanlarda yapılan yanlış beyanlar da, taraftarın aynı şekilde davranmasını sağlıyor. Bende bunları doğru karşılamıyorum. Hoca şapkadan tavşan çıkaracak değil ya… Bence Samet Aybaba önümüzdeki sezon devam etmelidir. Beşiktaş geçmişte yaptığı hoca hatalarını bu seferde yaparsa, dizini dövmüş olur.

PİŞMANIM

Fikret Orman konusunda hata yaptığımın farkındayım ve desteklediğim için pişmanım. Beşiktaş 'ta bir yönetim görmediğim için istifayı da gereksiz görüyorum. Ben doğruları söylüyorum, kimseye de yağcılık yapacak durumda değilim.

BEYAZ GAZETE