Basketbol Milli Takımı’nda Şanlıurfalı Sayı Kralı

Dubai’de yapılan Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'nda Türkiye Genç Milli Takımı Almanya’yı yenerek şampiyon oldu.

Turnuva sonunda Milli Takım kadrosunda bulunan Şanlıurfa Engelliler Basketbol Takımı Oyuncusu Mehmet Çetingöz sayı kıralı olarak kupasını Dubai Spor Bakanın elinden aldı

Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa İl Özel İdare Basketbol Takımı Başkanı Serdar Yıldırım, “17-23 Nisan tarihleri arasında Dubai’de yapılan Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'na Türkiye, Almanya, Irak, Japonya, Umman, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Kuveyt takımları katılmışlardır. İki gurup halinde yapılan turnuva Türkiye gurubunda 1'nci olarak çıkmıştır. Çapraz müsabakalarda, Türkiye şampiyonluk maçında Almanya’yı 72-62 yenerek şampiyon olarak yurda dündü. Bu şampiyonaya Kulübümüz oyuncusu Mehmet Çetingöz Türkiye Milli takımı adına turnuvada sayı kral olarak kupasını almıştır. İlimizde Milli Takıma yükselen kulübümüz sporcusunun sayı kralı olması bizleri gururlandırmıştır. Türkiye Milli takımını ay yıldızlı bayrağı göndere yükselttiğimiz için mutluyuz. Hedefimiz, ilimizde daha çok Mehmet gibi başarılı engelli sporcu yetiştirmektir” dedi.

Kaynak: İHA