Arda Turan'dan Fenerbahçe'ye...

Arda Turan, Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'nı almasını dilediğini söyledi

Atletico Madrid'in özel maç için gittiği Azerbaycan'da Milli futbolcumuz Arda Turan basın toplantısı düzenledi.

'FENERBAHÇE UEFA KUPASINI UMARIM KAZANIR '
Arda Turan, teknik direktörü Diego Simeone'nin de katıldığı basın toplantısında Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı kritik Benfica maçı için de başarı dileklerinde bulunarak, 'Bir Türk olarak Fenerbahçe'nin başarısını çok fazla istiyorum. Umarım UEFA kupasını kazanır ve ülkemize getirirler ' dedi.

'AZERBAYCAN'IN BAŞARISI '

Basın toplantısında Azerbaycan'ın tanıtımına katkıda bulunmaktan dolayı sevinçli olduğunu söyleyen Milli yıldız, Azerbaycan'ın kültürünü tanıtmak açısından reklam sponsorluğunun önemine değindi.

Özel maç için Azerbaycan'a giden İspanyol Atletico Madrid takımı, ülkenin güçlü ekiplerinden FC Bakü ile Tofik Behramov Stadı'nda 30 Mayıs akşamı karşı karşıya gelecek.

Bakü Futbol Kulübü'nün davetlisi olarak Azerbaycan'a gelen Atletico Madrid takımını, Haydar Aliyev Havalimanı'nda coşkulu taraftar topluluğu karşıladı. Başkent Bakü'de bulundukları ilk günde şehir turuna çıkan Atletico Madridli futbolcular, merhum Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in mezarını ve Bakü Şehitler Hiyabanı'nı ziyaret etti.