Aldırmaz Şampiyonlarla Buluştu

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin spor fonundan destek sağladığı amatör sporcular Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile buluştu.

Büyükşehir Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya amatör spor kulübü yöneticileri, antrenörler, Adana’yı yurt içi ve yurt dışında başarıyla temsil eden sporcular ve çok sayıda muhtar katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz, spor fonundan desteklediğimiz amatör kulüplerdeki gençlerin başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi.

Tüm sporcuları tek tek kutlayan Aldırmaz, “Bütün Adana’ya sesleniyorum bizi tanıyın ve yanımızda yer alın, bu başarılara ortak olun. Adana’nın her mahallesinden Hadırlı’dan, Yenibey’den Türkiye, Avrupa şampiyonları yetişiyor. Bu çocuklar dünya şampiyonalarında dereceye giriyor. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Her zaman söylüyoruz. Terör spor, sanat ve inançla önlenir. Biz gençlerimize spor yaptırıyor ve enerjilerini doğru yerde harcamalarını sağlıyoruz” dedi.

Esas olanın kenar mahallelerdeki gençlerin spor yapması olduğunu vurgulayan Zihni Aldırmaz, bu konuda çaba harcayan muhtarlara teşekkür etti.

Zihni Aldırmaz, spor fonundan sağlanan destekle, gözyüzünde, yer yüzünde, salonda, sahada 113 bin 500 gencin spor yapmasını sağladıklarını söyleyerek, şöyle konuştu:
“Gençlerimiz bireysel sporlarda, takım sporlarında, yamaç paraşütünde, tekerlekli sandalye basketbolda, yüzmede muhteşem başarılar elde ediyorlar. Çukobirlik Hentbol Takımı şampiyon olarak süper lige çıktı. Martı engelliler süper lig mücadelesi veriyor. Bütün bunlar sevgiyle, emekle, birlik ve beraberlikte oluyor. Burada inanılmaz bir tablo var. Bu salonda Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonları var. Hepinizi kutluyorum.”
Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Sırrı Arslan, Çukobirlik Spor Kulübü Başkanı Bülent Dede, Özhilal Kickbox Kulübü Başkanı İbrahim Pıtırlı, Gökyüzü Spor Kulübü Başkanı Fehmi Gerdan, AHAS Başkanı Güner Akkaya, AYAS Başkanı Mustafa Baş, Martı Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Sev, Kral Akdeniz Spor Kulübü Başkanı Ramazan Çiçek, Genç Engelliler Spor Kulübü Başkanı Celal Karadoğan yaptıkları konuşmalarda kendilerine verdiği destek için Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu belirten amatör kulüp yöneticileri ve amatör sporcular, “Spor fonundan sağlanan destekle sporcular yetiştirdik, müsabakalara katıldık ve Adana’yı en iyi şekilde temsil ettik. Her zaman yanımızda olan Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz’a teşekkür ediyoruz” dediler.

Kaynak: İHA