Urla Gençlik Yıldız Kızlar Basketbol Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda

Türkiye Basketbol Federasyonu Tarafından Organize Edilen “Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası” Hatay’da Yapılacak.

Antakya’da düzenlenecek olan basketbol Türkiye şampiyonasına toplam 16 takım katılacak. Turnuvaya Urla Gençlik Yıldız Kızlar takımı da katılıyor.
29 Nisan 2013 tarihinde teknik toplantı ile başlayacak olan şampiyona, 30 Nisan - 5 Mayıs 2013 tarihleri arasında Antakya Spor Salonu ile Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampusundaki spor salonunda yapılacak. Şampiyonaya katılacak olan 16 takım 8’erli 2 grup halinde iki ayrı salonda mücadele edecek.

Urla Gençlik Yıldız Kızlar Basketbol takımı, Kulüp Başkanı Metin Saltık, Basketbol Sorumlusu Hakan Altınova, Nazan Yılmaz, Antrenör Orçun Güngör ile beraber 12 sporcusu ile Antakya’ya uğurlandı.

Kulüp Başkanı Metin Saltık, güçlü takımlarla mücadele edeceklerini ifade ederek, "Antakya da yapılacak olan Yıldız Kızlar Final Şampiyonasında çok güçlü takımlarla mücadele edeceğiz. Urla’mızın adını Türkiye’ye duyurmaktan çok mutluyuz. Kızlarımızın bu zorlu etaptan da başarıyla çıkacaklarına inanıyorum. Yıldız Kız takımımıza başarılar diliyor, tüm Urla’nın onları desteklediğini bilmelerini istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA