Ümit Davala: Sivasspor Karşısında Şampiyonluğumuzu İlan Etmek İstiyoruz

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkan yardımcısı Ümit Davala, altın değerinde 3 puan aldıklarını söyleyerek, Sivasspor karşısında, kendi seyircileri önünde
şampiyonluklarını ilan etmek istediklerini belirtti.

Gaziantepspor maçının ardından galibiyeti değerlendiren Davala, “Altın değerinde 3 puan aldık. İlk yarı iyi oynamadık bu bir gerçek. Ama geçen haftadan itibaren herkesin bizi şampiyon ilan etmesi, nereye gittiysek tebrikler aldığımız bir ortamda bulunduk. Bu da takımı ilk yarı olumsuz etkiledi. İkinci yarı daha çok pozisyona girdik. Daha çok gol pozisyonu üretmeye çalıştık ve sonunda golü bulduk. Biz sadece kendi yolumuza bakıyoruz. Geçen hafta oynamadan 4 puan öndeydik. Bu 4 puanlık farkla Kadıköy’e gitmeyi hedefliyorduk. Şimdi Sivas maçına 7 puan farkla çıkıyoruz. Bu da geçen sezonun şampiyonluğu, sezon başında aldığımız Süper Kupa ve bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı olarak Galatasaray. Bu ne kadar doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. İnşallah önümüzdeki Sivas maçına da kendi seyircimizin önünde artık şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Tek hedefimiz o.” açıklamasını yaptı.
Sarı kırmızılı futbolcu Riera da “Sezonun en iyi maçını oynamadık ama sonuçta buradan alınacak 3 puan çok önemliydi bizim için. Maç maç bakıyoruz. Bu maç o kadar önemliydi ki şampiyonluk yolunda bizi bir sonraki adıma taşıyacak bir maçtı. Bizim de bunu en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Şuanda her şey elimizde. Şampiyon olmamız bizim elimizde. Sivas maçını kendi seyircimiz önünde oynayacağız. O maçta da elimizden gelenin en iyisini yapıp, artık matematiksel olarak da şampiyon olmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Dany ise bugün kendileri için 3 puanın önemli olduğunu vurgulayarak, “Bütün takım olarak konsantre olduğumuz buydu. Oynanacak futboldan ziyade 3 puan önem taşıyordu. Şampiyonluk yolunda çok önemli yere getirecekti. Buradan da misyonumuzu tamamlayarak güzel bir 3 puanla döndük. Şimdi kendi sahamızda oynayacağız Sivas maçı var. Umarım oradan da galip ayrılıp şampiyon oluruz.” şeklinde konuştu.