Sow ve Kuyt hakkında flaş iddia

Kayserisporlu Salih Dursun, Fenerbahçe maçında hakem Kuddusi Müftüoğlu’nun kendilerine sokak çocuğu muamelesi yaptığını söyledi.

Kayserispor'un 22 yaşındaki genç defans oyuncusu Salih Dursun'un Fenerbahçe maçında sonra yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü...

Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı Kayserispor mücadelesi sonrasında sarı-kırmızılı takımın genç defans oyuncusu Salih Dursun flaş bir iddiada bulundu...

Beyaz TV'de Ertem Şener'in sunduğu Beyaz Futbol programına maç sonrasında telefon ile bağlanan Salih, şu iddiada bulundu: 'Sow ile Kuyt Galatasaray için oynuyorsunuz diye psikolojik baskı yaptı. '

'HAKEM BİZE SOKAK ÇOCUĞU MUAMELESİ YAPTI'
Kayserisporlu Salih Dursun, Fenerbahçe maçında hakem Kuddusi Müftüoğlu 'nun kendilerine sokak çocuğu muamelesi yaptığını söyledi.

Fenerbahçe 'ye 2 – 1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Salih Dursun, maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu 'nun Fenerbahçeli futbolculara farklı kendilerine farklı davrandığını dile getirdi.

Salih Dursun, Kuddusi Müftüoğlu ile ilgili olarak, “Bize karşı tavırları adraneli yükselti. Bize karşı 'hadi lan, hadi git ' gibi ifadeler kullandı. Sokak çocuğu gibi davrandı bize. Fenerbahçeli oyunculara karşı da 'tamam canım, öyle olur, böyle olur ' gibi konuşuyordu. Zaten böyle olacağı belliydi. Biz bekliyorduk. Arkadaşlar arasında konuştuk. Devre arasında yine bir şeyler olmuştur. Hemen çalacak belli. Bunu da bildiğimiz için protesto amaçlı alkışladık.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe 'yi Kadıköy 'de yenmekten ziyade hakemleri yenmenin zor olduğunu kaydeden Salih, “Fenerbahçeli futbolculara da haksızlık etmek istemiyorum. İyi mücadele ettiler.” diye konuştu.

Türk hakemlerine karşı saygısızlık yapmak istemediğini dile getiren Salih, “Ama biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor. Kadıköy 'de maç yönetmek zor. Sanki taraftar sahaya inecek.” ifadelerini kullandı.

Eren Güngör ise saha içinde Fenerbahçeli futbolcuların kendilerine değişik davranışlar sergilediklerini belirterek, “Fazla isim vererek açıklamak istemiyorum. Saha içinde bazı yaşanan olaylar vardı. Onların bize gösterdiği değişik tepkiler vardı. Değişik konuşmalar geçti aramızda. Ben bunları Fenerbahçeli futbolculara yakıştıramadım.” şeklinde konuştu.