Sb. Elazığspor 3 Puana Sevindi

SB.Elazığspor kendi saha ve seyircisi önünde Kardemir DÇ. Karabükspor’u tek golle mağlup etti. Karşılaşma sonunda açıklama yapan SB. Elazığspor Teknikdrektörü Yılmaz Vural,” Bütün kısıtlı imkanlara rağmen bu takımı ayakta tutmaya çalışıp çevreyle kurdukları diyalogla çok zoru başardılar onları kutluyorum. Kendimi kutluyorum, kendime teşekkür ediyorum.

Yılmaz Vural neymiş Türkiye ye yeniden kendimi gösterdiğim için. Demoralize olmadan yılmadan hakikaten ismime yakışır bir şekilde,bu takımı bir yere getirmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Allaha kurban olayım emeğimizin karşılığını bizlere verdiği için.” dedi.

Yılmaz Vural keyifli bir akşamı geride bıraktıklarını belirterek, bizim kazanmamız değil diğer takımların da aldığı sonuçlar da istediğimiz gibi bitti dolayısıyla aşağısıyla olan puan farkını bir yerde çıkardık. Sanırım Orduspor kayıp etti.Orduspor’un matematiksel olarak şansı kalmadı diye konuştu.

Vural,” Akhisar takımı bırakmayabilir ama bizim daha sondan ikinci olma şansımız yok. Belediye takımı kayıp etti. Bizim bu hafta alacağımız bir puan lig de kalma adına artık sorunu iki hafta kala çözdüğümüz anlamına gelir. Sanırım Türkiye ye Hakemiyle, Oyuncusuyla o kadar güzel bir 90 dakika yaşattık ki, Bu kadar gergin ortamda kayıp etseydiniz başınıza iş alırdınız. Rakip kazansa işi bitirecek. Berabere kalsanız acaba ne olacak, böyle bir iki takım adına çok stresli bir maç. Ne taraftar sıkıntıya soktu. Ne hakem ne de oyuncu ne biz. Böyle tereyağından kıl çeker gibi güzel ir akşamı hep birlikte yaşamış olduk. Tabi ki yönetime teşekkür ederim sağ olsun. Bütün kısıtlı imkanlara rağmen bu takımı ayakta tutmaya çalışıp çevreyle kurdukları diyalogla çok zoru başardılar onları kutluyorum. Kendimi kutluyorum, kendime teşekkür ediyorum. Yılmaz Vural neymiş Türkiye ye yeniden kendimi gösterdiğim için. Demoralize olmadan yılmadan hakikaten ismime yakışır bir şekilde,bu takımı bir yere getirmek için gecemizi gündüzümüze katık. Allaha kurban olayım emeğimizin karşılığını bizlere verdiği için.” diye konuştu.

Kardemir DÇ. Karabükspor Teknik direktörü Mesut Bakal da Avantaj yakaladığımız bir maçı kayıp ettiklerini belirterek,” Tabi ki, üzgünüz çok fazla pozisyon verdiğimizi söyleyemem. Takım olarak hem mücadele hem de oyun açısından inanılmaz derece güzel oynadık. İyi bir maçtı. Talihsiz bir gol yediğimizi düşünüyorum. Penaltıyı golle çevirseydik daha farklı bir maç olabilirdi. Biz buraya puan veya puanlar için gelmiştik ama tabii, rakipte ayın şartlarda mücadele ediyor. Elazığ’ın galibiyetini tebrik ediyorum. Artık bu hafta daha uzadı. Önümüzdeki Haftaya G. Antep maçına bakacağız. Bu işi bitirmek istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

Kardemir DÇ.Karabükspor’lu Armand Deumi, Gol pozisyonuna kadar iyi oynadığımızı düşünüyorum. Penaltı gol oysaydı maç daha farklı olabilirdi. Moralleri yüksek tutuk önümüzdeki maçlara hazırlanmamız gerekiyor dedi.

Kardemir DÇ.Karabükspor’lu Hamroun ise: ” Mağlubiyeti hak etmediğimizi düşünüyorum iyi konsantre olduk. Golü frikik den yedik bu herkesin başına gelebilir. Lig’e daha iyi konsantre olup daha iyi olmam gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Elazığspor’un kalecisi Ivesa ise; ” Zor maç stresli bir maç bugün oldu. Tebrik ederim hocayı tebrik ederim arkadaşlarımı. Daha çok işimiz var. Hiç kolay değil işimiz. Hafta için daha iyi antrenman yapmamız lazım.” diye belirtti

Elazığspar’lu futbolcu Murat Akyüz ise,”Rakip için üzücü, bizim için sevindirici bir maçtı. İyi bir avantaj yakaladık. Bütün arkadaşlarımı ve hocamızı kutluyorum. Çok istiyoruz. İyi mücadele ediyoruz. Birbirimize bağlıyız takım içinde. Önümüzdeki maçları iyi bir şekilde bitirip istediğimiz bir yerde ligi bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA