Prosinecki: Girdiğimiz Pozisyonları Değerlendirsek Galip Gelebilirdik

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, "Fenerbahçe karşısında girdiğimiz pozisyonları değerlendirseydik maçı kazanabilirdik." dedi.

Takımının Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, "Çok gergin ve zor olacağını tahmin ediyorduk. İki takımın hedefleri vardı. Hedefi olan iki takımın karşı karşıya gelmesinden dolayı zorluk ve gerginlik oldu. Fenerbahçe evinde oynadığı için oyunu daha domine etti. Bulacağımız pozisyonlar üzerinden skora gitmeyi hedeflemiştik. Heyecanın yüksek olduğu dorukta bir maç oldu. Bizim bulduğumuz pozisyonlar daha netti. Ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Penaltı pozisyonu için yorum yapamam ben o pozisyona uzaktım. Hakemin takdir hakkıdır diyorum. İyi mücadele oldu. Son dakikaya kadar puan için savaştık." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Rakibinizin ideal kadrosundan birçok oyuncu yoktu. Bu sizi nasıl etkiledi? "sorusuna Hırvat teknik adam, şu cevabı verdi:
"Deplasmanlarda büyük takımlara karşı golü erken bulunca istemsel olarak skoru koruma telaşı ve maçı o şekilde bitirme isteği oluyor. Kenardan oyunculara geri çekilin talimatı olmuyor. Aksine onlara oynayın diyoruz."
Basın toplantısına katlına Cleyton da "Maça iyi başladık. Golü erken bulmamız planlarımızı kolaylaştıracak gibiydi. Golü attıktan sonra Fenerbahçe'nin istediği rakip gibi olduk. Geriye çekildik, skoru korumaya çalıştık. Böyle olunca onların ekmeklerine yağ sürdük. Kontraataklardan pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Üç puan almak için gelmiştik. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum." dedi.

Basın toplantısında yer alan Okay ise "İyi mücadele oldu. Böyle deplasmanda golü erken bulmak hem avantaj hem dezavantaj oluyor. Golü bulunca skoru korumaya çalışıyorsunuz. Bulduklarımızı değerlendirsek iyi olacaktı." şeklinde konuştu.