Nusaybin Girmelispor Bal Ligine Yükseldi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde faaliyet yürüten Girmeli Belediyespor-Kızıltepe Barış gücünü 1-0 yenerek Bölgesel Amatör lige (BAL) yükseldi.

Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumu'nda oynanan maça taraftar gruplarının yanı sıra Nusaybin Kaymakamı Murat Girgin, Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Serkan Tekin, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Zeynel Tunçalan, Arminsa Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Özel, Gençlerbirliği Başkanı Şahin Mertoğlu başta olmak üzere birçok spor yöneticisi ve sporsever tribündeki yerlerini aldı. İki takım sporcuları elele vererek tribünleri selamladı. Dostça başlayan maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarının başlama vuruşuyla beraber her iki takım da ataklarını sıklaştırdı. Maçın 67. dakikasında Girmeli Beledisporlu Mesut Akıncı'nın vuruşuyla Girmeli 1-0 öne geçti. 85. dakikada Barışspor'da Şehmuz ve İlhan kırmızı kart gördü. Maçı 1-0 kazanan Girmeli Belediye şampiyon olarak BAL ligine çıktı.

Hakemin maçı bitirdiği düdük ile birlikte oyuncular ve taraftar sevinç gösterisinde bulundu. Sahaya gelen Nusaybin Kaymakamı Murat Girgin de sevinç gösterilerine katıldı.

Kaymakam Girgin, kulüp başkanı Hayrettin Şahin, teknik heyet ve sporcuları kutladı.

Sporcular ve taraftarlar da birlikte sevinç gösterisinde bulundu.

Kaynak: İHA