Nazilli Belediyespor, Polatlı Bugsaşspor ile berabere kaldı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada, Nazilli Belediyespor sahasında Polatlı Bugsaşspor ile 1-1 berabere kaldı.

Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla 6. sıraya gerilerken, play-off iddiasını da sıkıntıya soktu. İlk yarıda rakip defans oyuncularını geçemeyen ve yaptıkları hatalı paslarla rakip üzerinde etkili olamayan siyah beyazlı ekip kontratakla kalesinde golü gördü. Ceza sahasında Mehmet’in müthiş mücadelesi ve çalımlarını izlemekle yetinen Nazilli defansında Mehmet’in kaleci Kurtuluş’tan dönen topunu önleyen olmayınca topu tamamlayan Muhammed takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarıyı 1-0 mağlup kapatan Nazilli Belediyespor ikinci yarıda rakibine göre daha disiplinli ve kontrollü paslarla etkili olmaya başladı.

Rakip defansın hatalarını iyi değerlendiren Aykut’un sağ kanattan bindirmeleri 62. dakikada sonuç verdi. Aykut’un sağ kanattan açtığı ortasında topa uçarak kafa vurmaya çalışan Hüseyin arkasında kalan topa efsane kaleci Higuita’nın akıllarda kalan akrep vuruşu ile topu ağlara göndermeyi başardı. 4 dakikalık uzatmada da başka gol olmayınca skor 1-1 olarak tabelaya yansıdı. Ev sahibi Nazilli Belediyespor aldığı beraberlikle bir yara daha alarak 4 haftada kaybettiği 7 puanla play-off ümitlerini zora soktu.

MAÇTAN DAKİKALAR;
Dk.3; Ev sahibi Nazilli Belediyespor’da Aykut’un sol kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içinde topa yükselerek vuran Yusuf’un kafa şutu az farkla üstten auta çıktı.

Dk.7; Siyah-beyazlı ekipte sağ kanattan bindirme yapan Aykut, çalımlarla çizgiye indi. Aykut’un zor pozisyonda yaptığı ortasında Burhanettin’in ilk pozisyonda ıskaladığı topa ikinci pozisyonda vuruşunda top defanstan döndü.

Dk.25; Kontratak geliştiren Polatlı’da 25 metreden Galip’in sert şutunda top az farkla üstten auta çıktı.

Kaynak: İHA