Kızılcabölükspor Şampiyonluğunu Kutladı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta yer alan Kızılcabölükspor, Bozyaka Yeşiltepespor ile oynadığı maçta 2-2 kalarak şampiyonluğunu ilan etti.

Kızılcabölükspor şampiyonluk sevincini Çınar Meydanı’nda doyasıya yaşadı.
Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta yer alan Kızılcabölükspor, 15 takımın yer aldığı ligde topladığı 65 puanla şampiyonluğunu ilan etti. Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı bir belde olan Kızılcabölük’ün takımı olan Kızılcabölükspor, henüz bu yıl Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e yükselmişti. Teknik Direktör Hasan Şermet yönetiminde büyük bir çıkış yakalayan Kızılcabölükspor,en yakın takipçisi olan Bozyaka Yeşiltepespor ile 2-2 berabere kalarak ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kızılcabölükspor için Delikliçınar Meydanı’nda şampiyonluk kutlaması yapıldı. Kızılcabölüksporlu futbolcuların da katıldığı kutlamaya yaklaşık 500 kişi katıldı.

Küçük bir belde takımı olarak önemli bir başarıya imza atan Kızılcabölükspor’un yetkilileri davul zurna eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, kendilerine güvenenlerin mahcup etmedikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, “ Bu şampiyonlukta en büyük pay kuşkusuz futbolcularımın. Hepsi ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Birçok maçta yüreklerini ortaya koydular. Sonuç olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu şampiyonluğa ulaştık. Artık biz de profesyonel ligdeyiz. Bu sevinci yaşamak hepimiz hakkıdır. Bu şampiyonluğu bizlere her zaman güvenen ve destek olan başkanımıza, belediye başkanımıza ve Kızılcabölük halkına armağan ediyoruz” dedi.

Kızılcabölükspor, Denizlispor ve Denizli Belediyespor’un ardından profesyonel ligde oynamaya hak kazanan 3 Denizli takımı oldu.

Kaynak: İHA