Kartalspor-adanaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 32. haftasında Kartalspor evinde ağırladığı Adanaspor’u 3-0 mağlup etti.

Radyo Seymen Kartal Stadı’nda oynanan mücadele sonrası basın toplantısında konuşan Kartalspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Bu galibiyetten dolayı bütün oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Özellikle son 3 haftadır müthiş futbolu bugünde oynadıklarını vurgulayan Altıparmak, “Geçen hafta 3 gol attık ve çok şaibesi oldu. Bugün Adanaspor’a da 3 gol attık. Demek ki istedikten sonra oluyormuş. Bütün semtin taraftarın ve sevdiklerimizin yüreği bu maçtaydı. Rakibimizin ilk yarının son dakikasında pozisyonu var. Onun dışında bir şey yapmadılar. Önümüzde oynayacağımız 2 tane final maçımız kaldı. Bütün düşüncemiz kalan son 2 maçı da kazanmak” diye konuştu.

Kartalsporlu futbolcular Mehmet Uslu ve Yaser Yıldız da bu maçı çok istediklerini ve düşme potasından kurtulmak için galip gelmeleri gerektiğini bilerek bu maçı kazandıklarını dile getirdiler.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kendilerine play-off maçlarında yer bulmak için Kartal maçının önemini bildiklerini belirterek, “Mağlubiyeti hakettik. Dış saha maçlarında tam bir fiyaskoya uğradık. Yine gol yedikten sonra en ufak bir çaba sarf etmedik. Kartalspor’u tebrik ediyorum. Kasap et derdinde, koyun can derdinde. 2 müsabaka kaldı. Play-off'lara kalmamız adına rakiplerimizin yenilmelerini bekleyeceğiz. Tüm Adanaspor camiasından özür diliyorum” şeklinde konuştu.

Adanasporlu oyuncu Fevzi Özkan, bu maçı kaybetmemeleri gerektiklerini vurgulayarak, “Kazanmamız gerekirdi ama maalesef kaybettik. Son 2 maçı kazanıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz” yorumunda bulundu.

Adanasporlu bir diğer futbolcu Cem Özdemir, Kartalspor deplasmanının zor olacağını bildiklerini ama kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirerek, “Bundan sonraki 2 maçı kazanıp, rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: İHA