Çalımbay: Takımımı Tebrik Ediyorum, Çok İyi Oynadılar

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 4-1 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında takımının çok iyi oynadığını söyledi.

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takım açısından da telafisi olmayan bir maç oynandığını belirtti.

Sahalarında mutlaka kazanmak istediklerini ve bunu başardıklarını kaydeden Çalımbay, galibiyetin yanı sıra taraftarlarla futbolcuların bütünleşmesinin kendisini çok sevindirdiğini dile getirdi.
Takımını tebrik ettiğini ifade eden Çalımbay, "Çok iyi oynadılar, iyi bir skor aldılar. Bizi en iyi şekilde destekledikleri için taraftarımızı da tebrik ediyorum. Ligde 3 maçımız kaldı, inşallah bu karşılaşmaları da en iyi şekilde bitiririz" diye konuştu.

Nijeryalı forvet Michael Eneramo, Sivasspor camiası için çok önemli bir maçı kazandıklarını anlattı. Eneramo, maçta 3 gol attığı için mutlu olduğunu vurguladı. Kadir Bekmezci de maça iyi konsantre olduklarını, 90 dakika boyunca çok iyi oynadıklarını ve 4-1 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldıklarını aktardı. Kaleci Korcan Çelikay ise kritik bir maçı kazandıkları için mutlu olduğunu ifade etti.