Bülent Uygun: Futbolcularımla Gurur Duydum

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sahada mücadelesiyle çok iyi bir takım olduklarını ifade ederek, ”Futbolcularımın hepsiyle gurur duydum.

Hepsini tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum.” dedi.

Galatasaray maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uygun, ilk olarak Süper Lig’e çıkan Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor’u kutladığını belirtti.

Maç hakkında değerlendirmede bulunan Uygun, “Bugün Gaziantepspor, baktığımızda geldiğimiz günden bu yana oynadığı en iyi oyundan bir tanesini sahada sergiledi. Lider Galatasaray’a karşı rakibine pozisyon vermeden, birçok pozisyona girdik. Bir şutumuz direkten döndü. Fakat bir hatadan mağlup olduk. Tabi ki seyircimize galibiyeti armağan etmek isterdik ama oyun anlayışı, duruşu, sahadaki mücadelesiyle çok iyi bir Gaziantepspor vardı. Futbolcularımın hepsiyle gurur duydum. Hepsini tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Galatasaray’ı da galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Onlara da bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Gaziantepsporlu Traore de inanılması zor bir mağlubiyet yaşadıklarını kaydederek, “Neredeyse hiç pozisyon vermediğimiz bir maçı yenilgiyle tamamlıyoruz. Ama futbolda böyle şeyler olabiliyor. Futbol hatalar oyunu. Bu kadar pozisyona girip atamadığımız bir maçta, rakibimiz neredeyse yoktan bir pozisyonda gol attı. Ama bizim önümüze bakmamız gerekiyor. Çünkü kötü bir oyun ortaya koymadık. Çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Önümüzdeki maçta 3 puanı alırsak, bu mağlubiyeti taraftarımıza unuttururuz diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
Şenol Can ise şunları söyledi: “Bizim için çok önemli maçtı. Galatasaray’ın güçlü ve şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu biliyorduk. Hafta içi çok iyi hazırlanmıştık. Hocamız da bize Galatasaray’ın kuvvetli ve zayıf yönlerinin hepsini gösterdi. Çok iyi çalıştık. Sahada elimizden gelen her şeyi yaptık. Taraftarımız da arkamızda her türlü desteği verdiler. Çok üstün oynamamıza rağmen, bir pozisyona giren Galatasaray buradan galip ayrıldı. Artık önümüzdeki son 3 maça bakacağız. Oradan iyi netice alıp, ligi de iyi yerde bitirmek istiyoruz.”