Tolunay Kafkas: Oyuncuların İyi Futbolu Beni Mutlu Etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, oyuncularının özgüven kazanması ve iyi futbol oynamasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Kafkas, 2-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı değerlendirmede, 90 dakika boyunca çok üretken olduklarını ve gol pozisyonlarına girdiklerini söyledi.

Bu pozisyonlardan 2’sini gole çevirdiklerini ifade eden Kafkas, “Maç içerisinde istediğimize yakın bir oyun sergiledik. Tabi bir takım eksikliklerimiz de vardı. Hafta içerisinde çalıştığımız bir uygulama sonucunda ilk golü bulduk” dedi.

İçinde bulundukları durumun ilk geldikleri günden bugüne kadar çok zor olduğuna değinen genç teknik adam, “Oyuncularımın özgüvenini kazanması, iyi futbol oynaması bizleri son derece mutlu etti. Gençlerbirliği’ne bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Bu sezon ilk kez üst üste 3 maç kazandıklarının ve hiç penaltı kazanmadıklarının hatırlatılması üzerine Kafkas, “Demek ki penaltı olmadı ve kullanamıyoruz. İlk kez 3 defa üst üste kazandık. Sezonun sonuna denk geldi. Oyuncuların özgüveni geldiği sürece daha iyi sonuçlar gelecektir.” dedi.

Bordo-mavili takımın ilk golünü atan Halil Altıntop da son haftaların en iyi maçını oynadıklarını ve maçı kazandıklarını dile getirdi. Maçın daha farklı bitebileceğine değinen tecrübeli futbolcu, bu çıkışı kupa maçına da yansıtıp Ziraat Türkiye Kupası’nda final oynayacaklarına inandığını belirtti.

Takımının ikinci golüne imza atan Olcan Adın ise sıkıntılı bir sürecin ardından üst üste 3 maçı da kazanmalarının sevindirici olduğunu söyledi.

Olcan, “Ligin bitimine 3 hafta kaldı. Ligi en iyi şekilde bitirip inşallah hedefimiz olan kupayı kazanırız.” dedi.