Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Vural Açıklaması

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Ligde 38 puanla kaldık gibi bir muhabbeti yapmak hiç doğru olmaz" dedi.

Vural, 1-0 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, sadece kendilerinin kazanmalarının değil, alt sıralardaki takımların aldıkları sonuçlardan da memnun olduklarını söyledi.

Orduspor'un, mağlup olmasının ardından matematiksel olarak kendilerini geçme şansının kalmadığını ve bordo-beyazlı ekibin alttan 2. olma ihtimalinin ortadan kalktığını belirten Vural, "Ligde 38 puanla kaldık gibi bir muhabbeti yapmak hiç doğru olmaz. Futbol, çok garip bir oyundur. O yüzden temkinliyiz" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk'ten, taraftarlara kadar herkese teşekkür ettiğini dile getiren Vural, "Takımı bulunduğu konuma getirdiğim için kendime de teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

-Kardemir Karabükspor cephesi-

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise iyi oynadıkların bir karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını vurguladı.

Çok fazla pozisyon vermediklerini ancak hem oyun hem de mücadele açısından iki takım için çok iyi bir maç olduğuna değinen Bakkal, şunları kaydetti:

"Talihsiz bir gol yediğimizi düşünüyordum. Eğer biz penaltıyı gole çevirseydik, daha farklı bir maç olabilirdi. Biz buraya puan veya puanlar almak, ligi bitirmek için gelmiştik ama tabii ki rakip de aynı şartlarda mücadele ediyor. Artık bir hafta daha uzadı. Gaziantepspor maçını alıp bu işi bitirmek istiyoruz."

Muhabir: Emrah Gökmen /Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA