Samet Aybaba: Lig Bitince Yapılması Gerekeni Yaparız

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, ligin bitimine kadar kendilerine destek olunması gerektiğini lig bitince de ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Takımının kendi sahasında Orduspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Bize her maç bundan sonra zor olacak. Oyuncuları konsantre etmek mücadele ediyoruz. Zaman zaman konsantrasyonumuz düşüyor. Bölüm bölüm iyi oynadık. Oyunun tamamına ağırlığına koyamadık. Kazanmak fikri ön plana çıkıyor. Kazandığımız için mutluyuz. Kadromuzun nasıl olduğunu herkes biliyor. Değişiklikler için bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Önümüzde üç tane var. Yukarıdaki takımlardan birisini yakalama şansımız var. Yine UEFA Avrupa Ligi şansımızı da sonuna kadar kovalayacağız." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Gerek maç öncesinde gerek maç sırasnıda size istifaya çağıranlar oldu. Bazı taraftarlar da sizi destekledi. Bunun için ne söyleyeceksiniz ?" sorusuna ise Samet Aybaba, şunları ifade etti:
"Ligin bitmesine üç hafta kaldı. Sezon biter doğru yaptığmızı yanlış yaptığımızı söyleriz. Biz Beşiktaş'ın içinden çıktı. Herşeyi takıma feda ederek sezona başladık. Kenardaki üç kişinin toplamda Beşiktaş için 35 yılı geçti. Bize daha saygılı olunması lazım. Kötü yaptığımız durum vrasa tartışırız. Takımı bir yerde tutmaya çalışıyoruz. Sezon sonuna kadar destek olunması lazım. Yapılması gereken neyse yaparız."
Aybaba, basın toplantısı masasından kalktıktan sonra "4 yıllık mukavelemiz var" diyerek salandon çıktı.
Basın toplatısına katılan Emre Özkan da "Kazanmamız gerekiyordu. Önemli olan üç puandı. Ligi iyi yerde bitirmemiz gerekiyordu. Çok önemli üç puan aldık." dedi.

Basın toplantısında yer alan Erkan Kaş ise "İyi mücadele ettik. Güzel maç oldu. Son üç maçıızı kazanıp ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz." diye konuştu.