Hikmet Karaman: Avrupa Kupaları İle İlgili Verdiğimiz Sözü Tutacağız

Spor Toto Süper Lig'de zirveye tırmanma mücadelesi veren Bursaspor, kendi sahasında karşılaştığı Akhisar Belediyespor maçında 2 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Avrupa kupaları hedefini tutturacaklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor maçı sonrası Bursa Atatürk Stadı'ndaki basın toplantısında konuşan Hikmet Karaman, "Önemli bir 2 puan kaybettik. Oyunun başlarında taraftarımızın stattaki coşkusuyla bir an önce golü düşünen takım zihniyetindeydik. Hücum bölgesinde çok top kaybettik. Yediğimiz gol kendi hatamız. Karşımızda son 10 haftayı değerlendirirsek Akhisar dördüncü biz üçüncüyüz. 1-0 geriden geldik. İyi bir zamanda gol attık. İkinci yarı az da olsa kaçırdığımız net pozisyon var. O topu nasıl auta attık görüntüleri tekrar izledik. Pozisyonu az veren bir takım, rakibimiz iyi kapandı. İkinci yarı biz de pozisyon vermedik. Daha dikkatli olabilirdi. Önümüzdeki hafta telafi etmek zorundayız. Oyuncuların rahat gördükleri maçın ne kadar zor olduğunu gördük. Biz Avrupa Kupaları ile ilgili verdiğimiz sözü tutacağız" dedi.

"ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARI KAZANMAK ZORUNDAYIZ"
Bursasporlu futbolcular Basser ve Edu da kaçan iki puana üzüldüklerini dile getirdi. Edu, 2 puanı kaybettiklerini ve geriye düştüklerini belirterek, "Maçtan önce çok iyi pozisyondaydık. En iyi oyunumuzu sergileyemedik ve 2 puanı kaybettik. Bundan dolayı da geriye düşmüş olabiliriz. Önümüzdeki maç bizim için çok önemli. İyi bir performans sergileyip maçı kazanmak zorundayız" diye konuştu.

Basser da maçtaki golü pozisyon hatasından dolayı yediklerini kaydetti.

Basser şunları söyledi: "Maçta verdiğimiz gol pozisyonunu biz hatamızdan dolayı verdik. Bu şekilde geriye düştük. Geriye düşünce beraberliği yakalamak zor oluyor. Bu kritik 3 puanı almak zorundaydık. Önümüzdeki maçı almak istiyoruz. "